A.S. Talma Stichting

In samenwerking met Vorm2 heeft Tussendoor de website voor de AS Talma stichting gerealiseerd. De stichting uit Veenwouden beschikte nog niet over een website en huisstijl. Olaf, eigenaar van Vorm2, kreeg de vrije hand tijdens de ontwikkeling hiervan.

Veel informatie

De stichting wil (en moet) veel informatie kwijt via haar website. Zowel over de stichting zelf, als over eventuele samenwerkingen, nieuws, bestuur en andere aanverwante informatie. De uitstraling simpel en helder houden, om de keuzestress bij bezoekers weg te nemen, was dan ook een van de uitgangspunten tijdens de realisatie.

De website beschikt zoals je van ons gewend bent over het krachtige WordPress beheer. Het bestuur kan dan ook zelf pagina's, media en nieuws toevoegen, wijzigen en andere elementen aanpassen. Ze genieten volledig beheer, wat wel zo fijn is.

AS Talma StichtingAS Talma Stichting

Kwaliteit

Tussendoor staat voor kwaliteit. Wij leveren websites dan ook altijd volledig responsive op, zodat deze optimaal presteren op smartphones, tablets en andere mobiele devices. Ook houden we direct rekening met zoekmachine optimalisatie (mogelijkheden) en verwerken semantische gegevens en microdata standaard in de WordPress sites.

Sterk team

Tussendoor en Vorm2 werken ondertussen enkele jaren samen en bewijzen een sterk team te zijn. Het beste van twee werelden. Heb jij ook interesse in een website, ontwikkeld door twee absolute specialisten? Laat het ons weten. Bel ons op 058 711 09 16 of mail naar info@tussendoor.nl. We zetten graag een kop koffie en bespreken de mogelijkheden met je.

AS Talma StichtingAS Talma Stichting
AS Talma StichtingAS Talma Stichting
AS Talma StichtingAS Talma Stichting
AS Talma StichtingAS Talma Stichting