De Automobielfabriek & de Autobedrijf & Voertuigen plugin

Tussendoor heeft medio 2015 bij mogen dragen aan de website van ND Motor Cars. Momenteel verzorgen we de inbouw van de Autobedrijf & Voertuigen Wordpress plugin met de oorspronkelijke oprichters van ND Motor Cars. Ditmaal voor de Automobielfabriek.

ND Motor Cars is volledig om- en/of overgegaan in de Automobielfabriek en bestaat dan ook niet meer. Ook dit keer mochten wij een bijdrage leveren tijdens de ontwikkeling.

Autobedrijf & Voertuigen plugin

De Automobielfabriek wordt gevoed via Wheelerdelta. Onze Autobedrijf en Voertuigen plugin haalt - via eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl - deze data 1:1 en realtime op, en plaatst deze volledig geautomatiseerd op de website.

AutomobielfabriekAutomobielfabriek


Sebastiaan, van Molt Webdesign, klopte bij ons aan met de vraag of wij konden assisteren bij het inbouwen van de plugin en op het resultaat zijn we trots. Sebastiaan heeft een hele nette layout verzorgd en in combinatie met de plugin is het resultaat een website die er mag zijn.

Handige features

Direct op de homepage zijn de meest belangrijke filters beschikbaar: de merken die men voert. Momenteel kun je in de header kiezen uit zeven merken en zie je vervolgens direct het aanbod, behorend bij dat merk. Op zich niets nieuws, maar wel een handige optie voor de bezoekers.

Het wordt pas echt interessant als je twee stappen verder kijkt, op de detail pagina.

De detailpagina beschikt namelijk over een aantal handige features. Zo zijn alle specificaties van de occasion onderverdeeld in groepen, en ook enkel (via tabbladen) per groep beschikbaar. Dit voorkomt dat je een lange lijst van tientallen specificaties hebt, en zie je deze mooi gegroepeerd in kleine lijstjes.

Ook is er - wanneer van toepassing - een speciale schadesectie. We hebben de foto's losgekoppeld van de normale foto's en tonen deze niet direct bovenaan in de slider, maar onderaan. Op deze manier is de informatie volledig compleet, zonder dat deze shockeert.

Ook vind je onderaan op de pagina een aantal verwante voertuigen, gebaseerd op merk (indien beschikbaar) en prijsklasse. Daarnaast kun je natuurlijk eenvoudig contact opnemen en een proefrit aanvragen.

Filters

Op de archiefpagina hebben we gebruik gemaakt van de mogelijkheid om filters eenvoudig in- en uit te schakelen. Kies je voor een BMW, station met benzine als brandstof? Dan zie je hierna ieder zoekfilter als optie met een kruisje erachter. Je kunt hierdoor eenvoudig één van de filters uitschakelen om de zoekresultaten te beïnvloeden.

Ook beschikt de archief pagina - tegenwoordig enigszins een standaard - over een infinite scroll. Hierdoor hoef je niet te navigeren naar vervolg pagina's, maar wordt nieuw aanbod automatisch onderaan de pagina ingeladen, waardoor je door kunt scrollen. Ook ideaal op mobiele apparaten.

Interesse

Ben je ook geïnteresseerd in een samenwerking of wil je een online inhaalslag maken als autobedrijf? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag! Je kunt ons bereiken via 058 711 0916 , info@tussendoor.nl of via onze website-chat.

AutomobielFabriekAutomobielFabriek
AutomobielFabriekAutomobielFabriek
AutomobielFabriekAutomobielFabriek
AutomobielFabriekAutomobielFabriek