CRM Systeem op maat voor Shortlease Nederland

In navolging op de website heeft Tussendoor voor Shortlease Nederland een volledig op maat gemaakt CRM systeem ontwikkeld. Door de ontwikkeling van een op maat ontwikkeld CRM systeem beschikt Shortlease Nederland over een pakket dat exact voldoet aan haar wensen en eisen.

Totaalpakket

Het CRM beschikt over modules welke zich samen vormen tot een totaalpakket. Hierdoor zijn voor de dagelijkse bedrijfsactiviteiten geen andere systemen en/of softwarepakketten meer nodig. Zo kan men - uiteraard - prospects en klanten beheren in het systeem maar kunnen offerte-aanvragen die binnenkomen via de WordPress website direct doorgezet worden naar het CRM pakket.

De offertes kunnen hierna worden geaccordeerd, waarna automatisch de overeenkomst wordt opgesteld. Zodra men deze overeenkomst ondertekent en accepteert, wordt de daaruit voortvloeiende facturatie ook via het CRM afgehandeld. Dit gebeurt in combinatie met het WeFact facturatie pakket, waarvoor tevens door Tussendoor WordPress plugins zijn geschreven.

Het CRM pakket beschikt verder over diverse communicatiemiddelen zoals interne- en externe e-mail (templates) en interacties. Daarnaast is het volledige wagenpark terug te vinden in het CRM en is er de mogelijkheid om media te beheren en te koppelen aan auto's, klanten, interacties en contactpersonen.

Toegang

Omdat men vaak onderweg is, is er gekozen voor een online CRM oplossing. Op deze manier kan men bij klanten direct handelen door bijvoorbeeld op locatie offertes toe te voegen en/of te accepteren via een tablet of smartphone.

Ook bij de inname van een leaseauto kan met met de tablet de volledige inname doornemen en de eindafrekening opzetten, accorderen en doorsturen. Bij schade kan gebruik worden gemaakt van ingebouwde camera's in tablets en smartphones en worden de foto's automatisch gekoppeld aan de auto - op basis van het kenteken - en kan men deze ook koppelen aan het bedrijf en de daarbij horende contactpersonen.

Maatwerk oplossing

Bent u ook opzoek naar een maatwerk WordPress of programmeeroplossing, zoals een CRM, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door onderstaande formulier of door te bellen naar 058 711 09 16.