FERS! in een nieuwe online jas.

We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen FERS kent, aangezien FERS 23 mei pas het levenslicht gezien heeft. FERS is de nieuwe naam van de alom bekende Bibliotheek Service Friesland (BSF) en we vinden het super tof dat we hen hebben voorzien van een nieuwe website.

Nog meer nieuw

Niet alleen FERS is nieuw, ook de uitwerking op basis van de layout van Concept7 was voor ons een eerste keer, al moeten we hierbij aanstippen dat tijdens de ontwikkeling van de website ook GHO (die kenden we al) zich heeft bemoeid met branding, het opzetten van FERS en het doorvoeren van de nieuwe huisstijl in de website.

FERS!FERS!


Ontwikkeling

Eerlijk is eerlijk; de website van FERS beschikt over weinig unieke, complexe elementen. We hebben weinig tot geen maatwerk koppelingen op hoeven zetten en konden puur vertrouwen op de basis van WordPress.

Om de diverse elementen zoals events, projecten, thema’s en andere archieven op te zetten, hebben we enkel gebruik hoeven maken van WordPress’ custom post functionaliteit.

Wel is binnen de pagina's gebruik gemaakt van ACF PRO’s flexibele content, zodat de pagina’s qua indeling volledig vrij ingericht kunnen worden. Er zijn daarin geen beperkingen.

Friesland

Misschien vraag je je af waarom we een case als FERS - zonder maatwerk en/of spannende koppelingen - dan toch belichten? Dat doen we, omdat we trots zijn dat we voor organisaties zoals FERS ons steentje kunnen bijdragen aan een stukje Friesland. We zullen in de komende maanden dan ook meer van deze typisch Friese projecten met jullie delen.

Los van bovenstaande is het overigens ook zo dat we dus niet alleen maar energie krijgen van complexe vraagstukken. Ook website’s waarbij we niet tot hoofdpijn aan toe alles uit de kast moeten halen, zorgen voor een glimlach tijdens ons werk.

Ben jij dus opzoek naar een WordPress oplossing in welke vorm van ook? Mail of bel ons. We helpen je namelijk graag.

FERS!FERS!
FERS!FERS!
FERS!FERS!
FERS!FERS!
FERS!FERS!
FERS!FERS!
FERS!FERS!