Tussendoor werkt aan maatwerk oplossing WooCommerce voor vloerbedrijf

Onlangs kreeg Tussendoor vanuit een collega WordPress-ontwikkeling bedrijf de vraag of wij konden bijstaan in de ontwikkeling van een maatwerk oplossing voor een WooCommerce webwinkel. De probleemstelling was als volgt.

WooCommerce maatwerk

Er is een webwinkel ontwikkeld voor een vloerenspecialist welke in dit geval tegels levert. Qua module is de oplossing echter ook toe te passen voor laminaat, houten vloeren en alle andere oppervlakte gerelateerde producten.

Men kon in de webwinkel al aangeven hoeveel pakken men wilde kopen en wat de lengte en breedte was van de totale vloer. Echter was de wens om enkel het aantal vierkante meter in te kunnen voeren en op basis daarvan te berekenen hoeveel pakken (naar boven afgerond) men nodig heeft met tegels.

Tussendoor heeft hierop een functie herschreven waardoor men eenvoudig kan invoeren hoeveel vierkante meter gewenst is en de rest van de berekening gebeurt hierna automatisch.

Op basis van de totale oppeverlakte wordt berekend hoeveel dozen nodig zijn. Vervolgens wordt op basis hiervan de prijs herberekend en uiteraard worden deze gegevens vervolgens getoond in de winkelwagen, afreken-scherm en de bevestigingen mailtjes van de webwinkel.

Interesse

Bent u ook op zoek naar WooCommerce maatwerk oplossingen? Neem dan contact op met Tussendoor internet & marketing? Rick de Jong vertelt graag wat Tussendoor voor u kan betekenen.