Shortlease Nederland

ShortleaseNederland BV is een aanbieder op het gebied van flexibele mobiliteitsoplossingen en in 2008 opgestart door Directeur / eigenaar Otto Kwetters. Sinds mei 2011 wordt het werk met veel enthousiasme mede uitgevoerd door Bob Kwetters. Hoewel Shortlease Nederland een jonge onderneming is, is er wel ruim 25 jaar ervaring op het gebied van autoleasing ‘in huis’. Met deze ervaring is Shortlease Nederland u graag van dienst in het zoeken naar de beste invulling van mobiliteitsbehoefte.

Doelstelling

De vraag- en doelstelling van Shortlease Nederland was de realisatie van een volledige nieuwe website waarbij de focus lag op leaseauto's, inclusief op een eenvoudige wijze offertes kunnen aanvragen. Het verhogen van de conversie is hierin een essentieel onderdeel.

Realisatie

Tussendoor heeft voor Shortlease Nederland een nieuwe website ontwikkeld op basis van WordPress. Hierbij is rekening gehouden met zoekmachine optimalisatie (vindbaarheid) van de website. Voor de klant is het toevoegen en onderhouden van leaseauto's in het systeem kinderspel. Dit mede door maatwerk plugins van Tussendoor, geschreven voor Shortlease Nederland.

» www.shortleasenederland.nl