Shortlease Nederland gaat voor Snelheid

Tussendoor internet & marketing en Shortlease Nederland hebben al jarenlang een prettige samenwerking. Enkele jaren geleden begon deze samenwerking vanuit Tussendoor met het ontwikkelen van een nieuwe website voor Shortlease Nederland op basis van het WordPress platform.

Groei

Hoe goed de resultaten ook waren van de eerste website, vanuit beide kampen ontstond de gedachte dat er nog meer uit te halen viel. Meer interactie met bezoekers, maar ook vooral met klanten van Shortlease Nederland.

Dit resulteerde in 2013 voor een nieuwe oplevering van de website voor Shortlease Nederland. De website had een volledige focus op interactie met de klant en social media.

Via diverse social media kanalen kon men reageren op auto’s (aanbod) en nieuws-items. Maar het meest uit het oog springende was misschien nog wel de mogelijkheid om een ervaring te schrijven over de lease auto die je op dat moment reed.

Reed je bijvoorbeeld een BMW 3-serie, dan kon je daar een gebruikerservaring over schrijven en die verscheen op de website van Shortlease Nederland. Ideaal voor mensen die een leaseauto zoeken en twijfelen over de BMW. Beviel de auto niet? Geen probleem, dan werd dat tenminste wel geheel transparant naar voren gebracht en kon SLN adviseren in een andere auto, indien nodig.

Snelheid

Gezien de vele koppelingen (met social media kanalen), fancy-mogelijkheden en veiligheid die komt kijken bij het plaatsen van content door bezoekers merkten we wel het nadeel van deze mogelijkheid. De website scoorde niet optimaal in de snelheidstest m.b.t. zoekmachine optimalisatie en gaandeweg zag je de concurrentie hierop inspringen.

Om niet achter te blijven - integendeel, weer een voorsprong te nemen - heeft Tussendoor onlangs de geheel vernieuwde Shortlease Nederland website gelanceerd. We hebben afscheid genomen van het WordPress platform en een geheel maatwerk CMS gebouwd voor de heren van Shortlease Nederland.

De website beschikt over exact dezelfde mogelijkheden als voorheen, maar streeft de concurrentie direct weer voorbij als het aankomt op technische zoekmachine optimalisatie. Met scores die op 94% zitten qua optimalisatie is bijna niemand Shortlease Nederland meer “te snel af”.

Shortlease NederlandShortlease Nederland

Integratie

Omdat Tussendoor eerder al een volledig maatwerk-CRM heeft neergezet voor Shortlease Nederland heeft Tussendoor direct de integratie gelegd tussen het CRM en de website van Shortlease Nederland.

Dit heeft als voordeel dat offerte aanvragen (via de site) met een druk op te knop direct doorgezet kunnen worden naar het CRM en verzonden kunnen worden, zonder dat hier veel handmatig knip- en plakwerk aan te pas komt. Dit scheelt tijd, geld én misschien nog wel belangrijker: de bezoeker heeft nóg sneller zijn offerte op maat in zijn of haar mailbox.

Naast de integratie met het CRM heeft Tussendoor ook de koppeling gelegd met de telefooncentrale van Verbonden voor Shortlease Nederland (Call me now). Op deze manier kunnen offerte-aanvragen via de telefoon ook direct tot stand worden gezet. Leuk om te zie is dat hier in de eerste week al meerdere keren gebruik van is gemaakt.

Ook beter scoren?

Wilt u ook een snellere website die goed scoort in de zoekmachines? Merkt u dat uw website te traag is? Wij helpen je graag op gebied van online marketing en snelheid-optimalisatie. Informeer - geheel vrijblijvend - telefonisch of laat een bericht achter via onderstaande formulier.

Shortlease NederlandShortlease Nederland
Shortlease NederlandShortlease Nederland
Shortlease NederlandShortlease Nederland
Shortlease NederlandShortlease Nederland
Shortlease NederlandShortlease Nederland