Shortlease Nederland (vernieuwd)

Shortlease Nederland is een leasemaatschappij waar ondernemers en ZZP'ers terecht kunnen voor het (short)leasen van nieuwe en jong gebruikte auto's. Shortlease Nederland onderscheidt zich in het snel kunnen inzetten van deze lease auto's, breng- en haalservice en - niet onbelangrijk - het persoonlijke contact.

Shortlease Nederland

Reeds eerder - medio 2010 - ontwikkelde Tussendoor de website voor Shortlease Nederland en sindsdien voert Tussendoor de online marketing voor haar uit. Met de kennis die sinds 2010 is opgeaan m.b.t. de website van Shortlease Nederland heeft Tussendoor wederom een nieuwe, sterk verbeterde, website ontwikkeld voor Shortlease Nederland.

Op basis van diverse aspecten is gedurende de afgelopen jaren gekeken naar verbeterpunten op gebied van leadgeneratie. Zo is er gewerkt met video-capturing, eye-catching en muisbewegingen op de 'oude' website. Op basis van de kennis die beide partijen hiermee hebben opgedaan is de nieuwe website ontwikkeld en zowel grafisch als technisch sterk verbeterd.

Responsive

De nieuwe website van Shortlease Nederland is responsive opgezet. Sterker nog, deze is opgebouwd vanuit mobiel oogpunt. Op deze deze manier heeft Tussendoor kunnen bewerkstelligen dat gebruikers zowel op mobiele toestellen als tablets moeiteloos hun weg kunnen banen op de website. Er is uiteraard ook rekening gehouden met gebruik op tablets en andere kleine schermen.

Transparantie & klantenbinding

Shortlease Nederland vindt transparantie belangrijk. Nu hoor ik men denken; dat heb ik vaker gehoord. Dat klopt. Daarom hebben Shortlease Nederland en Tussendoor ingezet op transparantie door en voor gebruikers.

Klanten van Shortlease Nederland kunnen zich registreren op de website. Zodra zij een account hebben, kunnen ze rijervaringen schrijven.. Welke auto rijden ze? Wat zijn de algemene bevindingen, hoe wordt de auto gebruikt? Voor- en nadelen? Name it. Zo wordt de website van Shortlease Nederland voor iedereen voorzien van transparante en vooral échte gebruikerservaringen.

Geen experts die op punten letten waar een reguliere autobestuurder maling aan heeft, maar doorsnee zakelijke rijders die hun mening geven. Ideaal bij de keuze en zoektocht naar een leaseauto.

Dit alles gebeurt volledig aan de voorkant van de website, gebruikers krijgen geen technisch beheersysteem te zien, maar registreren zich, schrijven berichten - in Word of de WYSIWYG editor - aan de voorkant van de website en loggen eveneens op die manier in. Ook is het mogelijk om je te registreren en in te loggen via Facebook.

Tonen wat de bezoeker wil zien

Leaserijders of leaseauto zoekenden zoeken vaak op basis van een aantal criteria. Bijtelling, categorie of een prijsrange. Ook hier is rekening mee gehouden. Gebruikers die een account hebben op Shortlease Nederland, kunnen in hun account aangeven wat hun voorkeuren zijn.

Deze voorkeuren bestaan uit bijvoorbeeld een merk, een prijs (van/tot), bijtelling of een specifieke categorie. Op basis van deze voorkeuren worden aan de zijkant van de website gerelateerde auto's getoond, misschien wel net die waar een bezoeker niet specifiek naar op zoek was, maar wel door over de streep wordt getrokken.

Is een gebruiker niet ingelogd? Ook dan worden deze gerelateerde auto's getoond, maar op basis van de actuele pagina; denk hierbij aan de categorie of de bijtelling van de auto die men op dat moment bekijkt.

Nieuwsbrief

Last but not least komt alles samen in de nieuwsbrief van Shortlease Nederland. Op basis van jouw voorkeuren ontvang jij jouw nieuwsbrief. Heb je een voorkeur naar Audi? Waarom zou je dan een nieuwsbrief bekijken met Fiat's. Dat dachten wij dus ook. De voorkeuren van jouw profiel worden meegenomen in jouw persoonlijke nieuwsbrieven.

Deze zijn verschillend voor klanten en niet klanten. Zo kunnen klanten op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes, aanbiedingen en de mogelijkheid om een nieuwe auto te leasen, waarna speciaal voor die klant het aanbod wordt getoond op basis van zijn voorkeuren.

Maatwerk

Zoals je in deze case kunt lezen bestaat de website uit een geheel op maat geschreven WordPress site en wij zijn niet te groot om te zeggen dat Tussendoor daar trots op is. Ben jij ook op zoek naar maatwerk oplossingen binnen je WordPress website of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Tussendoor kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

» www.shortleasenederland.nl

Shortlease Nederland op Youtube

Bekijk ook de WordPress website van Shortlease Nederland Youtube.