Snoek Hoveniers

Snoek Hoveniers is een begrip in Friesland. Snoek Hoveniers is toonaangevend in tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Daarnaast is Snoek Hoveniers een van de weinigen binnen de branche welke volop gebruik maakt van de mogelijkheden en kansen op gebied van internet en social media.

Doelstelling

De vraag- en doelstelling vanuit Snoek was om een website te ontwikkelen waarbij diverse aspecten voor zowel bedrijven als particulieren goed naar voren komen. Daarnaast wil Snoek haar portfolio (en kunsten) graag goed tentoonstellen op deze website. Uiteraard is de integratie van social media een pré.

Realisatie

Tussendoor heeft - met het oog op het gebruik van social media - een volledig responsive website opgezet voor Snoek Hoveniers, welke zich aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker de website bezoekt. Zo kan men volledig genieten van alle functionaliteiten van de website op je mobiele telefoon, tablet en uiteraard gewone desktop computer.

De website heeft tevens een op maat gemaakte mediabeheer module waardoor het opbouwen en onderhouden van de portfolio voor Snoek Hoveniers een "eitje" is.

» www.snoekgroep.nl

Benieuwd

Ben je benieuwd geworden naar wat Tussendoor internet & marketing voor u kan betekenen? Naam dan direct contact op met Rick de Jong via de knop aan de zijkant van deze pagina.