Verbonden B.V.

Verbonden B.V. is een nieuwe telecom- en internet provider welke is opgestaan in het noorden van Nederland, maar haar diensten landelijk aanbied. Verbonden verbindt haar klanten, Tussendoor verbindt verbonden via haar website.

Vraagstelling

De vraag vanuit Verbonden was om een zakelijke website te realiseren waar klanten hun weg kunnen vinden naar informatie over het dienstenaanbod, de kennisbank met handleidingen van o.a. toestellen, kunnen inloggen in een portaal voor hun facturen, en zo nog veel meer.

WordPress en maatwerk

Aan de basis lag - zoals altijd bij Tussendoor - WordPress als CMS voor het beheren van de website. Aan diverse kanten heeft Tussendoor het WordPress CMS uitgebreid met een aantal maatwerk modules om het inloggen voor klanten in de portaal mogelijk te maken en om de kennisbank op te zetten. Via de standaard oplossingen van WordPress is het diensten- en producten aanbod opgezet.

Responsive

Er is direct rekening gehouden met de alsmaar groeiende markt van mobiele gebruikers en mobiele internetters. Vanuit dat oogpunt is de website dan ook direct geheel responsive opgezet. De website leent zich dan ook perfect voor gebruik op mobiele toestellen, tablets, mini laptops en grote desktop schermen.

Verbonden B.V.Verbonden B.V.

Mogelijkheden maatwerk

Bent u benieuwd wat Tussendoor voor u kan betekenen in de realisatie van complexe(re) en geautomatiseerde WordPress websites? Twijfel niet en neem contact met ons op. Rick de Jong helpt u graag bij het vinden van een passende oplossing.

Verbonden B.V.Verbonden B.V.
Verbonden B.V.Verbonden B.V.
Verbonden B.V.Verbonden B.V.
Verbonden B.V.Verbonden B.V.

» https://verbonden.nl