Weekendschool Franeker

In navolging van onze samenwerking tijdens Weekendschool Baljee, hebben Vorm2 en Tussendoor wederom de handen ineen geslagen. Ditmaal voor Weekendschool Franeker. De vraag vanuit Weekendschool Franeker was eenvoudig: "Wij willen ook zo'n toffe site".

Vorm2 is, zoals bij meer projecten waar we gezamenlijk aan werken, wederom volledig verantwoordelijk voor het ontwerp en voorzag ons van de nodige templates. Wij zijn daarna ingesprongen om de ontwerpen om te zetten naar valide HTML / CSS bestanden en hebben dat vervolgens omgetoverd tot een waardig WordPress thema.

Vrijheid in beheer

Belangrijk voor Weekendschool Franeker is de vrijheid in het beheer van pagina's. Zo kan men via diverse extra velden aangeven of er extra content-blokken gebruikt moeten worden, zo ja, hoeveel blokken, de volgorde hiervan en uiteraard de inhoud. Ook de verschillende content-rijen, zoals nieuws, quotes en leeraren zijn vrij in te voeren.

Het nieuws beschikt niet over een paginering, maar laadt automatisch nieuwsartikelen in zodra men onderaan de pagina is. Handig op desktop, ideaal op mobiele devices.

Weekendschool Franeker WordPress websiteWeekendschool Franeker WordPress website

Techniek

Zoals je van Tussendoor gewend bent is de website natuurlijk voorzien van alle hedendaagse technieken en volledig geoptimaliseerd opgebouwd voor zoekmachines (Google) en presenteert de website optimaal op smartphones en tablets.

Na de oplevering is Tussendoor ook verantwoordelijk voor het onderhouden van de WordPress website. Zo voeren we dagelijks een controle uit op beschikbare updates en voeren deze, waar beschikbaar, door.

Interesse

Heb je ook interesse in een website? Benieuwd naar wat Vorm2 en Tussendoor voor jou kunnen betekenen? Bel ons. Je kunt ons bereiken op 058 711 09 16 of mailen naar info@tussendoor.nl

Weekendschool FranekerWeekendschool Franeker
Weekendschool FranekerWeekendschool Franeker
Weekendschool FranekerWeekendschool Franeker
Weekendschool FranekerWeekendschool Franeker