Woerden Centraal

In opdracht van & in samenwerking met Sixtyseven heeft Tussendoor internet & marketing de realisatie verzorgt van de website voor Woerden Centraal. De website is volledig responsive opgezet, voor op tablet als smarthpone formaat.

Maatwerk

De website beschikt in het WordPress beheer over een aantal maatwerk oplossingen, onder andere custom - thema gebaseerde - widgets, het aanmaken en beheren van sidebars via thema opties en custom post types. Hierdoor is het website beheer van de website erg eenvoudig, waarbij de kwaliteit van het ontwerp gewaarborgd blijft.

Mogelijkheden

Bent u benieuwd wat Tussendoor internet & marketing voor u kan betekenen in de realisatie van (geautomatiseerde) WordPress websites op gebied van vastgoed, automotiv of in andere branches? Twijfel niet en neem contact met ons op. Rick de Jong helpt u graag bij het vinden naar een passende oplosisng.

» www.woerdencentraal.nl

Benieuwd

Ben je benieuwd geworden naar wat Tussendoor internet & marketing voor u kan betekenen? Naam dan direct contact op met Rick de Jong via de knop aan de zijkant van deze pagina.

Woerden Centraal op Youtube

Bekijk ook de WordPress website van Woerden Centraal op Youtube.