Blog

Add-ons en WPML voor Realworks

Door op | in Weblog

Onlangs kon je al lezen dat onze Realworks plugin de uitbreiding kreeg van de Woning Website Add-on en ook nu heb ik goed nieuws. De Realworks plugin heeft namelijk een grote update ondergaan en biedt vanaf nu ondersteuning voor WPML!

WPML Add-on

WPML ondersteuning is een veelgevraagde feature voor onze Realworks plugin. Steeds meer makelaars willen ook klanten bedienen buiten Nederland en tot voor kort was dat erg lastig. Vanaf versie 3.4.0, welke onlangs is uitgebracht, is het echter mogelijk om WPML in te zetten in combinatie met onze plugin.

Add-on?

Nu kan ik me goed voorstellen dat je denkt; weer een add-on? Hoe werkt dat allemaal? Dat is vrij eenvoudig. Want eveneens in versie 3.4 van onze Realworks plugin zit de add-on store. Zo kun je direct vanuit de plugin zien welke add-ons beschikbaar zijn en ze eenvoudig installeren en/of activeren. Zowel de gratis als premium add-ons vind je hierin terug.

Meer uitbreidingen?

Wil je meer uitbreidingen? Mis je een optie en ben je er van overtuigd dat dit een welkome aanvulling is? Laat het ons weten. We denken graag mee in het toepassen van een gepaste oplossing en maken onze plugin natuurlijk graag nóg krachtiger!

Addons Realworks pluginAddons binnen de Realworks plugin

Update downladen

De update voor de Realworks plugin vind je terug in het WordPress beheer (onder plugins óf de instellingen van de plugin). Zodra je de update hebt geïnstalleerd begeleiden we je netjes naar de add-on store, zodat je meteen kunt zien hoe deze eruit ziet.