WordPress Hexon plugin wordt Autobedrijf & voertuigen plugin

Door op | in Weblog

Hexon plugin wordt Autobedrijf & voertuigen plugin

Een van onze populaire plugins heeft onlangs een naamswijziging ondergaan. Wij hebben, in overleg met diverse partijen, besloten om de naam van onze Hexon plugin te veranderen in " Autobedrijf & voertuigen plugin".

Meer informatie over de Autobedrijf & voertuigen plugin? Je vindt de speciale plugin pagina hier.

Aanbod occasions van autobedrijven

Omdat de focus van de Autobedrijf & voertuigen plugin voornamelijk ligt op het synchroniseren van occasions / voorraad van autobedrijven, deed de naam Hexon de plugin geen eer aan. Daarbij is Hexon een white-label partij die diensten aanbiedt aan 25 CRM pakketten en is voor veel klanten in die zin onzichtbaar.

De WordPress Autobedrijf & voertuigen plugin heeft exact dezelfde functies en ondersteunt nog altijd de 25 CRM pakketten die gebruikt kunnen worden in samenwerking met Hexon. Een overzicht van deze CRM paketten vind je overigens hier.

Realtime occasions op jouw WordPress site

Met de WordPress Autobedrijf & voertuigen plugin kun je naar hartenlust occasions - in alle vormen en maten - synchroniseren naar jouw WordPress site. Dit houdt in dat je naast auto's ook boten, motoren en andere voertuigen kunt inladen.

Vragen over de WordPress Autobedrijf & voertuigen plugin?

Heb je vragen over de werking van onze Autobedrijf & voertuigen plugin of ben je benieuwd of jouw CRM pakket wordt ondersteund? Laat het ons weten. We informeren je graag. Je kunt ons bereiken op info@tussendoor.nl, bellen op 058 711 09 16 of een kijkje nemen op de plugin pagina of handleidingen sectie voor de WordPress Autobedrijf & voertuigen plugin. Om direct je vraag te stellen maak je eenvoudig gebruik van onderstaande reactieformulier.