Blog

Makelaars WordPress plugin uitgebreid met Eyemove

Door op | in Weblog

Goed nieuws! De al jaren populaire WordPress Makelaars plugin (geschikt voor Realworks) van Tussendoor heeft een broertje gekregen. De Eyemove WordPress plugin, uiteraard ook voor de makelaar(s branche).

De Eyemove WordPress plugin is gericht op makelaars die gebruik maken van het Eyemove pakket en daarin hun objecten (woningen) beheren. Vanuit Eyemove worden via de Eyemove WordPress plugin alle objecten automatisch ingeladen in en naar WordPress, waardoor je zonder enig extra werk altijd het actuele aanbod op jouw WordPress site hebt.

Voordelen

De voordelen van de Eyemove WordPress plugin zijn gigantisch. Naast het grote tijdvoordeel dat dit oplevert (immers hoef je niets dubbel in te voeren), scoor je beter in Google doordat je objecten op jouw site staan en niet op die van Eyemove (iframe). Doordat je zelf de objecten in de WordPress database hebt staan kun je de objecten ook nog eens volledig in je eigen huisstijl tonen, geoptimaliseerd voor dekstop, tablet en smartphone. Onmisbaar vandaag de dag.

Alle voordelen en specificaties van de plugin vind je op onze Eyemove WordPress pagina. Ook kun je ons whitepaper downloaden of de plugin direct bestellen.

Vragen?

Heb je vragen die nog niet behandeld zijn op onze site? Laat het ons weten. Je kunt eenvoudig een reactie achterlaten of ons bellen op 058 711 09 16.