Een update voor onze makelaar plugin die geschikt is voor Realworks - Provincie in de slug en slug opbouwen voor SEO

Door op | in Weblog

Onlangs hebben we een nieuwe update doorgevoerd in onze WordPress Makelaars plugin (geschikt voor Realworks). Op veler verzoek is het vanaf nu mogelijk om de slug, van woningen, op te bouwen voor betere SEO resultaten. Je kunt de slug nu ook voorzien van onder andere de provincie waarin een woning staat.

Op deze manier is het mogelijk om een slug op te bouwen als.

  • - website.nl/friesland/leeuwarden/celsiusweg-2 of
  • - website.nl/noord-holland/amsterdam/claude-debussylaan-34

Instellingen

De mogelijkheid tot het opbouwen van een slug kan op basis van onderstaand voorbeeld. Mocht je dit 1:1 willen overnemen, dan kan dat met de volgende code:

Instellingen WordPress Makelaars plugin slug SEOInstellingen WordPress Makelaars plugin slug SEO

#{provincie}#{/}-#{plaats}#{/}-#{adres}

Vervolgens worden automatisch de rewrite rules aangepast, al zou het nodig kunnen zijn om de rules handmatig te flushen. We hebben er voor gekozen om de slug op deze manier op te bouwen, omdat op deze manier de posts een unieke slug houden, aangezien alle URL componenten deel uitmaken van de slug.

Tip:Voer je voor de eerste keer deze instelling door, dan kan het zijn dat je een 404-pagina ziet zodra je een woning wilt bekijken. Ondervind je dit probleem, loop dan het meest actuele bijwerkproces (nogmaals) door. Op deze manier heeft de plugin de kans op de slugs te matchen o.b.v. actuele instellingen en de meest recente import.

WordPress Makelaars plugin slug SEOWordPress Makelaars plugin slug SEO