Tussendoor ontwikkelt Couverts WordPress plugin

Door op | in Weblog

Tussendoor ontwikkelde in het verleden diverse WordPress plugins voor verschillende branches. Vanaf vandaag voegen we daar een nieuwe plugin, maar ook een branche aan toe! Met de Couverts WordPress plugin biedt Tussendoor restaurants nu de mogelijkheid om een inhaalslag te maken als het gaat om de boekingen via Couverts.

Couverts is in Nederland één van de grootste reserveringsmodules die beschikbaar is voor restaurants. Via Couverts beheer je je agenda, reserveringen en biedt je bezoekers de mogelijkheid om snel een reservering te plaatsen. Dat alles online en super eenvoudig! Het nadeel van Couverts was dat het de reservering afhandelt via een zogeheten iFrame. Het gebruik van een iFrame brengt echter diverse nadelen met zich mee. Zo is een iFrame niet te stijlen, waardoor je de altijd groene kleur van Couverts in je website ziet. Voor de meeste restaurants matcht dit echter niet hun eigen huisstijl. Daarbij schaalt een iFrame nooit optimaal mee. Dit brengt vooral nadelen voor mobiele apparaten, en laat nou net via die devices de meeste reserveringen binnenkomen.

API

Gelukkig biedt Couverts een deel van de oplossing via hun API. Door gebruik te maken van de API, heeft Tussendoor een WordPress plugin ontwikkeld, waarmee je geniet van alle voordelen van Couverts, terwijl je direct het grootste nadeel buitenspel zet: het iFrame.

Op de achtergrond logt de WordPress plugin in op jouw Couverts omgeving, waarna bezoekers direct en realtime een reservering kunnen plaatsen. Je geniet dus van het voordeel van de Couverts reserveringsmodule. Omdat de koppeling via onze plugin puur technisch is, heb je zelf invloed op hoe het formulier voor de reservering is vormgegeven. Je kunt qua opmaak alle kanten op. Zowel de tekst, labels, inputvelden, kalender en buttons zijn op te maken in jouw eigen stylesheet. Zo past de Couverts WordPress plugin altijd in jouw thema, jouw website en in jouw huisstijl.

Meer info over de plugin?

Wil je meer informatie over de plugin of deze gebruiken? Check dan hier de Couverts WordPress plugin.