Tussendoor brengt Venum WordPress plugin uit.

Door op | in Weblog

Tussendoor bedient met haar WordPress Makelaars plugin (geschikt voor Realworks) een groot aantal makelaars binnen Nederland. Door de WordPress Makelaars plugin wordt automatisch het actuele aanbod op hun eigen WordPress websites getoond. Onlangs werd hiervoor een nieuwe release uitgebracht.

Venum voor WordPress

Omdat de laatste tijd steeds meer vraag ontstond of Tussendoor ook kan voorzien in een oplossing voor makelaars die gebruik maken van Venum, hebben we besloten om ook deze makelaars tevreden te stellen en een koppeling op te zetten voor Venum naar WordPress.

Door de Venum WordPress plugin kunnen makelaars die gebruik maken van het Venum platform, nu ook geheel automatisch beschikken over het actuele aanbod op hun WordPress website.

Automatisch bijwerken

De Venum WordPress plugin is gebouwd op hetzelfde framework (techniek) als de WordPress Makelaars plugin en beschikt daarom over alle voordelen die de nieuwe release van deze plugin ook biedt. Zo beschikt de Venum WordPress plugin over een uitgebreide log, eenvoudige instellingen en uitgebreide zoekmogelijkheden/filters met ondersteuning voor live-search.

Zelfde mogelijkheden

Daarnaast zijn zowel de prijs- als de inbouwmogelijkheden identiek aan die van de WordPress Makelaars plugin. Tussendoor biedt dus ook op de Venum plugin een inbouwservice (wanneer gewenst natuurlijk).

Voorbeeld foto's

Interesse?

Heb je interesse in de Venum WordPress plugin? Of ben je benieuwd naar de kosten hiervan? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons natuurlijk ook bellen: 058 - 711 0916.