Blog

Tussendoor verzorgt Internet marketing workshop in Gorinchem

Door op | in Weblog

Onlangs verzorgde Tussendoor een workshop WordPress voor beginners, waar de focus lag op het gebruik van WordPress als CMS. Hiermee worden klanten van Tussendoor zelf bekend met het beheer van hun website en kunnen zij - desgewenst - kleine wijzigingen zelf doorvoeren.

Na het succes van deze Workshop werd Tussendoor gevraagd om voor een selecte groep potentiële nieuwe WordPress gebruikers voordelen van WordPress uit te leggen met daarbij de mogelijkheden van social media.

Zonder twijfel

Uiteraard is Tussendoor zonder enige twijfel direct ingegaan op dit verzoek. Rick de Jong en Jan Dijkstra verzorgden eerder deze maand, 16 juli 2013, een Workshop online marketing en social media voor een aantal bedrijven uit de autobranche.

Zoals ook geschreven wordt door Aftersales Magazine, konden wij op 16 juli ook proeven dat de autobranche nog niet helemaal open staat voor social media; men is sceptisch. "Het is zonde van onze tijd", "Moeten we dan ingaan op alle vragen en reacties" en "ik heb wel wat beters te doen" zijn een aantal uitspraken die veelvuldig terugkwamen.

workshop-online-marketing-social-media

Persoonlijke aandacht

Naast Jan en Rick was ook Erik Benjamin mee om, na de workshop, één-op-één gesprekken te kunnen voeren met de aanwezige autobedrijven. Tijdens deze gesprekken werd uitgelegd hoe social media kan worden ingezet en werd aan de hand van directe praktijkvoorbeelden uitgelegd en bewezen wat het kan betekenen. Ook werden tips en tricks gegeven hoe men hun eigen website via een aantal kleine wijzigingen zou kunnen verbeteren om zo beter gevonden te worden.

Dit bleek een succes. Aan de hand van de praktijkvoorbeelden en de vergelijking met klanten in de showroom, voelde je de mening van de autobedrijven omslaan. Men begon in te zien wat social media ook voor hen kan betekenen.

Aan de slag

Het is leuk om te horen dat een aantal van de autobedrijven direct na de workshop zelf aan de slag zijn gegaan óf hun webbouwer aan de slag hebben gezet aan de hand van de tips en tricks die ze op 16 juli hebben ontvangen. Een bevestiging voor Tussendoor dat de workshop wederom geslaagd was en men aan de slag kan met de verkregen informatie.

Wilt u ook zelf graag aan de slag met WordPress / online marketing en social media maar weet u niet waar te beginnen? Dat kan. Wij horen graag via onderstaande formulier van u, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Cursussen zijn mogelijk vanaf 4 personen, uiteraard tot grote groepen.