Blog

Woning website voor Realworks plugin

Door op | in Weblog

Goed nieuws! Vanaf vandaag kun je onze Realworks plugin uitbreiden met de gratis Woning Website add-on (hier te downloaden). Met de Woning Website add-on kun je eenvoudig een eigen website aanmaken voor individuele woningen!

Installeren en in gebruik nemen

Je kunt de add-on eenvoudig installeren vanuit het WordPress beheer of downloaden via de WordPress repo en vervolgens handmatig installeren. Je vindt de plugin door te zoeken op "Woning Website uitbreiding" of door hier te klikken. We hebben op onze eigen plugin pagina overigens ook nog meer informatie voor je klaarstaan.

  • - Ga naar het WordPress beheer
  • - Ga naar plugins -> nieuwe plugin
  • - Installeer en activeer de plugin

Heb je de plugin geïnstalleerd en geactiveerd dan kun je nu bij individuele woningen eenvoudig een woning website aanmaken. Je vindt de optie aan de rechterzijde van de pagina (zie afbeelding). Zodra je op "Woning Website aanmaken" klikt word je doorgeleid naar een nieuw tabblad /nieuwe pagina en kun je een aantal stappen doorlopen.

De uitbreiding zet automatisch alle gegevens voor je klaar. Het enige dat je hoeft te doen is deze gegevens controleren. Zijn ze ok? Dan kun je doorgaan in het proces. Bij de laatste stap kun je de betaling voor de website /domeinnaam en hosting in orde maken via een eenvoudige online betaling. Is deze succesvol afgerond? Dan wordt de installatie van je website direct gestart.

Sluit aan bij je huisstijl

Zodra de installatie is afgerond ontvang je van ons een e-mail met inloggegevens. Zodra je bent ingelogd heb je de optie - niets is verplicht - om een aantal dingen te wijzigen. Zo kun je je eigen logo plaatsen, kleuren en lettertypes aanpassen en kun je een Google Analytics account koppelen. Zo heb je volledig inzicht in de statistieken van jouw woning website.

Gratis in gebruik

Zoals hierboven aangegeven is de add-on gratis in gebruik. Je betaalt alleen voor de websites die je via de add-on genereert. De standaard prijs voor de individuele websites is €50,00 exclusief btw. Dit is een all-in prijs, er komen dus geen extra kosten bij. Tijdens de launch van onze plugin kun je echter, tot en met september, woning websites in gebruik nemen voor slechts €35,00!

Wij helpen graag

Heb je de plugin in gebruik en kom je er niet helemaal uit of heb je op voorhand een vraag? Laat het ons weten, we helpen je natuurlijk graag. Je kunt ons telefonisch bereiken via 058 711 09 16, via info@tussendoor.nl of via de chat.