Blog

WooCommerce Billink plugin vanaf nu gratis beschikbaar

Door op | in Weblog

Tussendoor ontwikkelde in 2013 de WooCommerce Billink plugin welke vanaf dat moment als premium plugin beschikbaar was. Dit houdt in dat de plugin tegen betaling beschikbaar werd gesteld voor klanten van Billink die gebruik maken van het WooCommerce platform.

Samenwerking

De Billink plugin bleek direct een succes en werd vanaf dag-1 naar tevredenheid afgenomen door diverse gebruikers. De vraag ontstond echter - vooral vanuit Billink - of de plugin gratis beschikbaar kon worden gesteld. Tussendoor is blij om te kunnen vermelden dat aan die vraag gehoor kon worden gegeven en de plugin vanaf nu gratis beschikbaar is.

Tussendoor en Billink hebben de handen namelijk ineen geslagen en bieden vanaf vandaag de WooCommerce Billink plugin gratis aan via de WordPress repo. De plugin is nu dus voor iedere WooCommerce gebruiker die achteraf betalen mogelijk wil maken in zijn of haar webwinkel gratis te downloaden.

Conversie

Voor alle WooCommerce gebruikers is dit natuurlijk goed nieuws. Uit diverse onderzoeken blijkt dat achteraf betalen de conversie enorm verhoogt en de drempel om achteraf betalen mogelijk te maken is hiermee direct een flink stuk lager.

Vragen? Interesse?

Heb je vragen over de WooCommerce Billink plugin of heb je interesse in een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op. Heb je interesse om eenzelfde samenwerking aan te gaan en ben je benieuwd of Tussendoor ook voor jouw business een koppeling op kan zetten? Ook dan zien we je vraag graag tegemoet.

Related posts: