WordPress training en consultancy

Zelf je WordPress site installeren, bouwen en beheren? Tussendoor biedt WordPress training voor beginners tot experts.

Tussendoor biedt WordPress trainingen voor kleine- en middelgrote groepen. Deze WordPress trainingen kunnen bestaan uit diverse vraagstellingen. Zo zijn er trainingen voor WordPress in gebruik (algemeen) en WordPress trainingen voor installatie en het ontwikkelen van thema's. Zowel voor beginners als gevorderden.

Trainingen kunnen plaatsvinden aan de Sixmastraat te Leeuwarden, maar ook op locatie. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Over de WordPress trainingen van Tussendoor

Vanaf 2014 is Tussendoor begonnen met het verzorgen van diverse WordPress trainingen en bijeenkomsten. Vanaf begin 2015 - toen Tussendoor verhuisde naar de Celiusweg te Leeuwarden - bieden wij ook trainingen voor kleine en middelgrote groepen op onze eigen locatie. Trainingen zijn zelfs al individueel te volgen en lopen tot groepen van +- 16 man/vrouw.

Gezien de diversiteit in vragen naar WordPress hulp en ondersteuning, is ons aanbod in WordPress training groot. Zo kun je beginnen met de algehele basis (inloggen, pagina's en berichten aanmaken, etc), een stap verder is het beheren van je webwinkel of installeren van plugins en uiteraard kun je nóg een stap verder en zelf je WordPress website bouwen / het thema ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en of jouw vraagstuk ook behandeld kan worden? Laat het ons weten.

  • Training vanaf de absolute basis tot expert-niveau
  • Persoonlijke begeleiding tijdens trainingen
  • Trainingen kunnen plaatsvinden op locatie
  • Trainingen op verzoek (onderwerp) zijn bespreekbaar
  • Van individuele trainingen tot middelgrote groepen

Klein en middelgrote groepen

WordPress trainingen kunnen zowel individueel als in groepsverband gegeven worden. Houd rekening met middelgrote groepen tot 16 personen.

Diverse locaties

Trainingen kunnen plaatsvinden in Leeuwarden, aan de Celsiusweg, maar ook op locatie van jouzelf. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat je geen reistijd kwijt bent voor jou en je collega's.

Van basis tot expert

Trainingen worden gegeven op het niveau dat jij wilt. Voorafgaand aan de training kun je aangeven welke onderwerpen je graag behandeld wilt hebben en toetsen we het niveau.

Interesse in een WordPress website?

Tussendoor training

Ben je geen doorsnee-WordPress gebruiker maar wil je graag leren om thema's te bouwen? Ook dan hebben we voor jou de mogelijkheid om WordPress trainingen bij ons af te nemen. We nemen stap voor stap de ontwikkeling van thema's met je door en beignnen uiteraard bij het niveau dat je op dat moment hebt. Ben je benieuwd hoe ver je bent? Dan kun je altijd onze gratis WordPress theming cursus downloaden. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je in te schrijven op onze nieuwebrief!

WordPress theming training volgen

Ben je al overtuigd en wil je WordPress theming leren via een training? Neem dan contact met ons op.

WordPress training volgen?

Wil jij je graag inschrijven op onze WordPress training of wil je meer informatie. Maak dan gebruik van onderstaande contactmogelijkheden.

058 711 09 16 info@tussendoor.nl

Theming training volgen?

Wil jij je graag inschrijven op onze theming-training of wil je meer informatie. Maak dan gebruik van onderstaande contactmogelijkheden.

058 711 09 16 info@tussendoor.nl