Optimalisatierapport

Website analyse, advies en strategie

Je kunt ontzettend veel bezoekers op je website hebben, maar als de gebruikers ervaring niet optimaal is, zal de bezoeker niet converteren. Wij analyseren de website en geven advies over optimalisatie die binnen deze punten vallen.

Ons optimalisatierapport geeft inzicht in de huidige situatie van je website en spiegelt daar een aantal optimalisaties aan die doorgevoerd kunnen worden. De werkzaamheden zijn ingedeeld in mate van prioriteit. Fase 1 bevat technische, zoekmachine en UX (gebruikers ervaring) optimalisaties. Fase 2 is advies over het uitmeten van de statistieken van de website en fase 3 bevat de mogelijkheden op het gebied van actieve online marketing.

Hoe gaat het in zijn werk?
We verplaatsen ons in jullie website bezoeker. We zetten geen “bot” aan het werk die een technische scan doet, maar wij - medewerkers van Tussendoor - gaan jullie product bestellen, een dienst afnemen of vragen meer informatie op over een bepaald onderwerp. Tijdens de route naar een conversie noteren wij alle punten die geoptimaliseerd kunnen worden. Deze punten worden verwerkt in het optimalisatie rapport.

Naar aanleiding van de punten die we tegenkomen bepalen we een strategie. Welke punten moeten met prioriteit doorgevoerd worden en welke kunnen op de lange(re) termijn worden doorgevoerd.

Het rapport wordt aangevuld met advies over onderhoud, hosting, & beveiliging. Daarnaast ontvang je een advies over de AVG. Denk hierbij aan cookie-functionaliteit en de privacyverklaring.

Jouw garantie

We snappen dat het lastig is om te beoordelen of een optimalisatie rapport voor jou nodig is. Daarom hebben we een aantal simpele garanties voor je:

  • Je ontvangt gegarandeerd advies waar je jouw website mee kan verbeteren;
  • Je conversie stijgt gegarandeerd als je onze optimalisaties doorvoert;
  • Blijkt tijdens het consult dat wij geen bruikbaar advies hebben kunnen vinden? Dan betaal je helemaal niets!

 

Interesse?

Wil jij ook een website waarin de bezoeker optimaal kan converteren? Vraag dan vrijblijvend via onderstaand formulier een optimalisatierapport aan. Een van onze online marketing specialisten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vraag hier jouw optimalisatierapport aan
Processing ...