Resultaatgerichte

Online marketing

WordPress Marketing Google Anaytics

Volledige marketingstrategie

Ons marketingteam heeft expertise in alle marketing onderdelen. Denk hierbij aan SEO, SEA, Social Advertising en het optimaliseren van landingspagina's. Dit zorgt ervoor dat jouw doel bij ons op 1 staat en niet de dienst zelf. 

Is Google Ads niet geschikt om jouw doel te bereiken? Dan is het wellicht goed om te testen met Social advertising. Wil je hoger scoren binnen de zoekmachines? Dan kan het lonen om te gaan voor een combinatie tussen SEO, SEA en Social Advertising (met uiteraard het zwaartepunt op SEO). Scoor je minder dan verwacht binnen SEA? Dan zoomen we ook in op de landingspagina's; wellicht werken de advertenties wel goed maar zorgt een element op de website er voor dat de doelen niet behaald worden. 

We monitoren alles nauwlettend en zijn in staat om binnen no time te schakelen.

Geen managers

Bij ons spreek je niet met een manager maar direct met een marketeer die zelf aan de knoppen draait. In principe is dit altijd dezelfde persoon, je hebt dus 1 contactpersoon die tot op detailniveau de marketinginstrumenten én jouw doelen kent. Uiteraard wordt hij of zij ondersteund door het team zodat de strategie getoetst wordt door meerdere personen.

Doel is heilig

We zijn in staat om het effect van alle marketinginspanningen te meten. Zo heb je altijd een goed beeld hebt bij de resultaten en weet je of we op schema liggen om het doel te halen. Wij zullen er alles aan doen om je doel te behalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen je graag

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

style="object-fit: