Zelf voertuigen toevoegen

XML Generator voor autobedrijf en voertuigen plugin Voertuigen toevoegen buiten het CRM om

Autobedrijven die gebruik maken van één van de plugins van Tussendoor kunnen met deze XML Voertuig Generator zelf voertuigen invoeren om weer te geven in je WordPress website. Voertuigen hoeven dan niet in het CRM pakket ingevoerd te worden.

Handig bij voertuigen die bijvoorbeeld worden verhuurd worden. Deze hoeven niet in het CRM ingevoerd, maar moeten wel op de website getoond worden.

Voor alle voertuig- en autobedrijven

Eenvoudige uitbreiding met grootse mogelijkheden

De XML Voertuig Generator voor de voertuigen plugin van Tussendoor is een kleine toevoeging met grootse mogelijkheden. 

Zo kun je unieke auto's die toegevoegd moeten worden aan jouw site, eenvoudig toevoegen, zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt. 

Voertuigen worden niet meegenomen naar Marktplaats, Gaspedaal en andere advertentie-sites, maar staan exclusief op jouw WordPress site!

  • Zelfde weergave als andere voertuigen
  • Unieke plaatsing van voertuigen mogelijk
  • Plaatsing in eigen WordPress database (SEO)
  • Geschikt voor tablets en smartphones.
  • Wordt meegenomen in de reeds opgebouwde zoekfilters
  • Inbouwservice mogelijk.

Documentatie & inbouwservice!

Zoals alle (premium) plugins van Tussendoor beschikt ook de XML Voertuig Generator over uitgebreide documentatie en de mogelijkheid tot inbouw service / configuratie. 

In de documentatie vind je alles wat je nodig hebt om met de plugin aan de slag te gaan, maar ben je niet helemaal zeker van je zaak? Dan zorgen wij dat alles 100% klaar staat.

Alle features

Thema API

De voertuigen die je handmatig toevoegt via de XML Voertuig Generator worden meegenomen in de Thema API van de makelaar plugin die je normaliter gebruikt. 

De opmaak van de ingevoerde voertuigen wordt daardoor automatisch meegenomen. Ook worden de woningen meegenomen in zoekresultaten op de website!

Plug & Play

De plugin werkt volledig op plug & play princiepe. Je hoeft geen (ingewikkelde) instellingen in te voeren voordat deze werkt. 

De add-on herkent de autobedrijf en voertuigen plugin waar deze mee samen moet werken en configureert zichzelf. Je kunt na het activeren direct aan de slag met het toevoegen van woningen.

Detailweergave zoals je gewend bent

Doordat je alle informatie die je normaal in het Autobedrijf / Voertuigen CRM invoert ook in de XML generator kwijt kunt, is de detail weergave zoals je gewend bent. 

Alle informatie die een voertuig normaliter met zich meebrengt, is ook via de XML Generator in te voeren.

\

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Zijn er vanuit de CRM aanbieders updates of nieuwe velden beschikbaar? Is er een update in een van die pakketten, in WordPress of een van onze plugins? Dan wordt ook de XML generator bijgewerkt.

Je vindt de update vervolgens zoals je van ons gewend bent vanuit het WordPress beheer. Je voert deze update eenvoudig door.

WordPress Onderhoud

Volledige compatibiliteit

Het is al vaker aangegeven op deze pagina, maar de XML Voertuig Generator (Addon) is volledig comatible met al onze autobedrijf en voertuigen plugins.

Binnen de plugins heb je vanaf nu de mogelijkheid om zelf eenvoudig voertuigen toe te voegen.

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

XML Generator voor Autobedrijf & Voertuigen plugin

XML Generator voor Autobedrijf & Voertuigen plugin

Zo beoordelen klanten onze plugins

(5 / 5)

Studio Kimo, 27 May 2022

Dit bedrijf begrijpt wat je nodig hebt, en komt zijn afspraken na.

Shift Up, 2 November 2021

Erg fijn meedenkend marketingbureau

Shift Up, 2 November 2021

Erg fijn meedenkend marketingbureau

Erline | E.W.Design, 6 April 2021

Tussendoor heeft mij enorm geholpen met het implementeren van Realworks in Wordpress. Zij kwamen met oplossingen en creatieve ideeën om bepaalde elementen toe te voegen aan de website, die ik anders zelf niet bedacht of gevonden had. Bedankt Tussendoor!