Addon voor makelaars plugin

Zoekopdrachten opslaan in WordPress voor Makelaar plugin Addon niet meer leverbaar

Hoe werkt de Zoekopdrachten addon voor de Makelaar plugin?

Deze addon maakt het heel eenvoudig om mailadressen te verzamelen en bezoekers aan jouw bedrijf te binden. Als jouw websitebezoekers niet vinden waar ze naar op zoek zijn, is de kans groot dat ze bij de concurrent gaan kijken. Dankzij onze zoekopdrachten add-on kun je deze bezoekers gemakkelijk opnieuw benaderen.

Het enige wat de bezoeker hoeft te doen is een formulier invullen met de wensen voor de nieuwe woning. Denk hierbij aan oppervlakte, aantal slaapkamers en maximale prijs. Wanneer jij een woning aanmeldt die aan deze wensen voldoet, wordt de woning door onze Makelaar plugin verwerkt. Onze plugin koppelt de woning aan de wensen van de bezoeker en er wordt automatisch een mail gegenereerd. In deze mail wordt de bezoeker op de hoogte gebracht van het nieuwe aanbod.

Fijn voor zowel de bezoeker als voor je vindbaarheid, want waarschijnlijk gaat de bezoeker opnieuw jouw website bezoeken. 

Makelaar zoekopdrachten opslaan

Hoe verzamel je leads?

Het opslaan van de zoekopdracht kan op twee manieren. Dit kan puur op basis van het e-mailadres van de bezoeker, maar ook binnen een profiel. 

Wil je dat bezoekers de zoekopdracht in hun profiel kunnen opslaan? Dan moeten gebruikers zich kunnen registreren. Is dit nog iet het geval, dan helpen we hier natuurlijk graag bij.

De andere gangbare manier is het opslaan van de zoekopdracht op basis van e-mail adres. Afmelden kan eenvoudig via een afmeld-link in de mail met aanbod

Mail met aanbod

Zowel bij het opslaan van zoekopdrachten in het profiel als het opslaan op basis van e-mailadres, wordt er een mail verzonden als er aanbod wordt verwerkt via de makelaars plugin.  

De mail wordt vervolgens volledig automatisch verzonden.

Voordeel van profielen

Het voordeel van werken met profielen is dat er meer data opgeslagen kán worden voor je bezoekers. Bijvoorbeeld met maatwerk of een andere add-on.

Denk bijvoorbeeld aan het opslaan en het tonen van favoriete woningen.

Voor iedere makelaar plugin

De add-on voor het opslaan van zoekopdrachten in WordPress werkt met alle makelaar plugins die door Tussendoor zijn ontwikkeld. 

Voor een volledig overzicht van onze makelaar plugins voor WordPress kun je een blik werpen op onze plugin pagina. 

Opslaan in Realworks

Het is ook mogelijk om zoekopdrachten direct op te slaan in Realworks, via de zoekopdrachten API van Realworks

Wil je hier gebruik van maken dan kun je een blik werpen op de add-on pagina voor het opslaan van zoekopdrachten in Realworks.

Alle features

Inbouw mogelijk

Kom je er niet uit bij de integratie van de add-on om zoekopdrachten op te slaan in WordPress? Niet getreurd. We helpen je altijd graag.

Wil je gebruik maken van onze inbouw service? Dan kan dat ook. Wij verzorgen dan de gehele integratie.

Geschikt voor élk thema

Het opslaan van zoekopdrachten kan in en via ieder gewenst thema. Er wordt gebruik gemaakt van de standaard zoekformulieren en filters. 

De opmaak veranderd daarin niet, je behoudt dus je eigen stijl en layout.

Contact over Zoekopdrachten addon
Processing ...

Veel gestelde vragen over de zoekopdrachten add-on

Is WordPress gratis?
Ik ben niet helemaal bekend met WordPress
Wat is webhosting?
Wat is een VPS?

Zo beoordelen klanten onze makelaars plugin

(5 / 5)

Mol & Roubos Makelaardij, 9 January 2024

Goed

Mustmedia, 30 December 2022

Fijne partij om mee samen te werken. Komen afspraken na, zijn accuraat, flexibel en denken met je mee

Webbakery B.V., 25 November 2021

Plugins werken perfect en goede service!

Martijn van Beckhoven, 15 December 2020

Het binnenhalen van de makelaarsdata liep in eerste instantie niet goed. Ik zal wel iets niet goed gedaan hebben... Werd door Tussendoor snel opgelost. Top!