Addon voor makelaars plugin

Uitbreiding voor makelaars plugin Sla zoekopdrachten van woningzoekenden op in WordPress

Het is enorm waardevol om te weten waar jouw bezoekers - potentiële klanten - naar zoeken. Wat voor type woning of (bedrijfs)pand zoeken ze?

En..als je die informatie eenmaal hebt. Wat kun je er dan mee? 

Met deze module kunnen bezoekers hun zoekopdracht opslaan in WordPress. Dit kan op twee manieren. Mét en zonder bezoekersprofiel. De zoekopdracht kan bijvoorbeeld in een klantprofiel worden opgeslagen.

In beide situaties wordt er - zodra er aanbod is dat aan een zoekopdracht voldoet - automatisch een mail verzonden met het betreffende aanbod. 

Zoekopdrachten opslaan

Het opslaan van zoekopdrachten is eenvoudig. Een bezoeker hoeft hier namelijk niéts extra's voor te doen.

Wanneer een bezoeker een specifieke zoekopdracht of een filter invoert op de website, kan men deze direct opslaan.

Is er geen resultaat bij de huidige zoekopdracht? Ook dan krijgt men een knop te zien om de zoekopdracht op te slaan en op die manier op de hoogte te blijven van toekomstig aanbod, dat binnen die zoekopdracht past.

E-mailadres of profiel

Het opslaan van de zoekopdracht kan op twee manieren. Dit kan puur op basis van het e-mailadres van de bezoeker, maar ook binnen een profiel. 

Wil je dat bezoekers de zoekopdracht in hun profiel kunnen opslaan? Dan moeten gebruikers zich kunnen registreren. Is dit nog iet het geval, dan helpen we hier natuurlijk graag bij.

De andere gangbare manier is het opslaan van de zoekopdracht op basis van e-mail adres. Afmelden kan eenvoudig via een afmeld-link in de mail met aanbod

Mail met aanbod

Zowel bij het opslaan van zoekopdrachten in het profiel als het opslaan op basis van e-mailadres, wordt er een mail verzonden als er aanbod wordt verwerkt via de makelaars plugin.  

De mail wordt vervolgens volledig automatisch verzonden.

Voordeel van profielen

Het voordeel van werken met profielen is dat er meer data opgeslagen kán worden voor je bezoekers. Bijvoorbeeld met maatwerk of een andere add-on.

Denk bijvoorbeeld aan het opslaan en het tonen van favoriete woningen.

Voor iedere makelaar plugin

De add-on voor het opslaan van zoekopdrachten in WordPress werkt met alle makelaar plugins die door Tussendoor zijn ontwikkeld. 

Voor een volledig overzicht van onze makelaar plugins voor WordPress kun je een blik werpen op onze plugin pagina. 

Opslaan in Realworks

Het is ook mogelijk om zoekopdrachten direct op te slaan in Realworks, via de zoekopdrachten API van Realworks

Wil je hier gebruik van maken dan kun je een blik werpen op de add-on pagina voor het opslaan van zoekopdrachten in Realworks.

Alle features

Inbouw mogelijk

Kom je er niet uit bij de integratie van de add-on om zoekopdrachten op te slaan in WordPress? Niet getreurd. We helpen je altijd graag.

Wil je gebruik maken van onze inbouw service? Dan kan dat ook. Wij verzorgen dan de gehele integratie.

Geschikt voor élk thema

Het opslaan van zoekopdrachten kan in en via ieder gewenst thema. Er wordt gebruik gemaakt van de standaard zoekformulieren en filters. 

De opmaak veranderd daarin niet, je behoudt dus je eigen stijl en layout.

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

Zoekopdrachten opslaan in WordPress voor makelaar plugin

Zoekopdrachten opslaan in WordPress voor makelaar plugin

Veel gestelde vragen over de zoekopdrachten add-on

Is WordPress gratis?
Ik ben niet helemaal bekend met WordPress
Wat is webhosting?
Wat is een VPS?

Zo beoordelen klanten onze makelaars plugin

(5 / 5)

Jasper, 17 February 2021

Specialisten met snelle service

Harald van Veghel, Stroomland Coaching, 16 February 2021

Tussendoor heeft mij ondersteund met de technische verbetering van mijn site en de verbetering van de vindbaarheid op internet. Dat project is meer dan geslaagd, de bezoekersaantallen zijn nog steeds sterk aan het stijgen. Hulde daarvoor aan Tussendoor, met name aan Bauke Buwalda!

Web Affinity, 14 September 2020

Uitmuntend

Maurice / Online Bazen, 4 February 2020

Wij maken voor een aantal klanten gebruik van Plugins van Tussendoor. Alles werkt zeer aangenaam en duidelijk, en ook de service van Tussendoor is zeer vriendelijk en goed! Uiterst tevreden over hun diensten.