WordPress maatwerk uitbesteden?

WordPress development

Ben je op zoek naar WordPress maatwerk voor je bestaande WordPress website? API, XML of andere koppelingen? We denken graag met je mee en bieden de juiste oplossing. 

WordPress Maatwerk Versiebeheer

Expertise

WordPress Specialist

Tussendoor heeft zich in de jaren ontpopt tot ware WordPress specialist. Met een aanbod van 15 plugins en meer dan 10.000 tevreden gebruikers, durven wij te zeggen dat we een betrouwbare partij zijn op gebied van WordPress ontwikkeling. Naast onze inhouse plugins, is het aanbod plugins voor WordPress enorm. Vrijwel alles is te vinden. Toch kan het zo zijn dat je een specifieke wens hebt, een uniek probleem, waarvoor een maatwerk oplossing of koppeling nodig is. We denken dan graag met je mee en voorzien je van de oplossing die jij nodig hebt.

WordPress plugin maken

Een uniek idee? Een CRM pakket waar nog geen koppeling voor is? We helpen je graag om een koppeling op te zetten die waardevol is voor jouw klanten. Niks is hierin onmogelijk. Neem contact met ons op, we helpen je graag.

WordPress white label

Tussendoor ontwikkeld op twee manieren en je hebt zelf de keuze welke manier het best bij je past. Wil je dat wij het aanspreekpunt zijn voor jouw klanten? Dan ontwikkelen we vanuit onze eigen naam. Wil je liever dat we vanuit jouw naam ontwikkelen? Ook dat kan. Dan leveren we ons werk white-label op.

WordPress plugin development

Heb je een plugin gevonden die voor 90% doet wat je zoekt, maar net niet helemaal? Ook dan springen we bij om te zorgen dat de plugin aangepast wordt naar jouw idee.

WordPress onderhoud

Zodra jouw maatwerk is opgeleverd, is het van groot belang om te zorgen dat het blijft werken. Techniek en systemen zijn onderhevig aan updates en nieuwe ontwikkelingen. Het is dan ook van belang om daar in mee te gaan. Afhankelijk van jouw maatwerk oplossing denken we mee in de optimale frequentie van onderhoud.

Veelgestelde vragen over WordPress maatwerk.

Is WordPress gratis?
Ik ben niet helemaal bekend met WordPress

Zo beoordelen klanten ons WordPress maatwerk

(5 / 5)

Erline | E.W.Design, 6 April 2021

Tussendoor heeft mij enorm geholpen met het implementeren van Realworks in Wordpress. Zij kwamen met oplossingen en creatieve ideeën om bepaalde elementen toe te voegen aan de website, die ik anders zelf niet bedacht of gevonden had. Bedankt Tussendoor!

Anoniem, 25 March 2020

Fijn bedrijf. Ze hebben met met een aantal kleine zaken geholpen voor mijn bestellingen via de site. Alles werkt keurig

Anoniem, 19 February 2019

Snel geholpen en meedenkend. Super service!

Henry Vossen, 29 January 2019

De jongens van Tussendoor hebben mijn oude website vervangen voor een nieuwe WordPress site. Hierbij hebben we in een aparte sessie doorgenomen wat mijn wensen en de mogelijkheden zijn. En die zijn goed vertaald. Tijdens het proces kon ik zelf inloggen en de voortgang bekijken. Ook kon ik altijd telefonisch of via de mail contact zoeken als ik vragen. En altijd meteen en adequaat geholpen.