WordPress development uitbesteden?

WordPress maatwerk

Ben je op zoek naar WordPress maatwerk voor je bestaande WordPress website? API, XML of andere koppelingen? We denken graag met je mee en bieden de juiste oplossing. 

WordPress Maatwerk Versiebeheer

Expertise

WordPress Specialist

Tussendoor heeft zich in de jaren ontpopt tot ware WordPress specialist. Met een aanbod van 15 plugins en meer dan 10.000 tevreden gebruikers, durven wij te zeggen dat we een betrouwbare partij zijn op gebied van WordPress ontwikkeling. Naast onze inhouse plugins, is het aanbod plugins voor WordPress enorm. Vrijwel alles is te vinden. Toch kan het zo zijn dat je een specifieke wens hebt, een uniek probleem, waarvoor een maatwerk oplossing of koppeling nodig is. We denken dan graag met je mee en voorzien je van de oplossing die jij nodig hebt.

WordPress plugin maken

Een uniek idee? Een CRM pakket waar nog geen koppeling voor is? We helpen je graag om jouw idee om te zetten in een werkbaar product. Niks is hierin onmogelijk. Neem contact met ons op, we helpen je graag.

WordPress white label

Tussendoor ontwikkeld op twee manieren en je hebt zelf de keuze welke manier het best bij je past. Wil je dat we vanuit jouw naam ontwikkelen? Dan leveren we ons werk white-label op. Zijn wij het aanspreekpunt voor jouw klanten? Dan ontwikkelen we vanuit onze eigen naam.

WordPress plugin development

Heb je een plugin gevonden die voor 90% doet wat je zoekt, maar net niet helemaal? Ook dan springen we bij om de mogelijkheden te onderzoeken. Waar mogelijk passen de we plugin helemaal aan naar jouw idee.

WordPress onderhoud

Zodra jouw maatwerk is opgeleverd, is het van groot belang om te zorgen dat het blijft werken. Techniek en systemen zijn onderhevig aan updates en nieuwe ontwikkelingen. Het is dan ook van belang om daar in mee te gaan. Afhankelijk van jouw maatwerk oplossing denken we mee in de optimale frequentie van onderhoud.

Veelgestelde vragen over WordPress maatwerk.

Kunnen jullie een koppeling maken met mijn Voertuig Management Systeem?
Kunnen jullie een koppeling maken met mijn woning CRM?
Ik gebruik een bestaande koppeling voor iets, maar ik mis een functionaliteit.
Maken jullie naast maatwerk plugins ook maatwerk thema’s?
Wat is white-label ontwikkeling?
Wat kost WordPress ontwikkeling of uitbreiding?
Ik kan zelf coderen, maar kom er niet helemaal uit. Geven jullie ook support?
Ik wil mijn producten gaan verkopen via WordPress, kan dat?

Zo beoordelen klanten ons WordPress maatwerk

(5 / 5)

Jasper, 17 February 2021

Specialisten met snelle service

Martijn van Beckhoven, 15 December 2020

Het binnenhalen van de makelaarsdata liep in eerste instantie niet goed. Ik zal wel iets niet goed gedaan hebben... Werd door Tussendoor snel opgelost. Top!

Web Affinity, 14 September 2020

Uitmuntend

Kevin, 25 March 2020

Super snelle service

Andere oplossingen