Search Engine Advertising

SEA

WordPress Marketing Google Anaytics

Resultaatgericht

Grip op de kosten en een helder inzicht in de ROAS (Return On Advertising Spend), dat is wat je krijgt als wij jouw SEA werkzaamheden in beheer hebben. We doen alles om de resultaten te optimaliseren. Van de advertentierelevantie tot de ervaring op de landingspagina. Alles om je doelen te behalen.

Het doel heiligt de middelen

Wil je je richten op het verkopen van producten? Dan is het shopping netwerk wellicht een goede optie voor je. Verkoop je producten of diensten die lastig te vergelijken zijn met die van je concurrent? Dan kan adverteren via het Search Netwerk lonen omdat je daar meer context bij je producten kunt plaatsen. Wanneer je naamsbekendheid wilt generen bij (potentiële) klanten die zich nog oriënteren, dan biedt het Display netwerk en de verschillende doelgroepsegmenten die je daarbij kunt inzetten interessante mogelijkheden. Samen bepalen we de strategie en werken we gericht naar het doel toe.

Wij helpen graag

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en we geven je graag vrijblijvend een overzicht van de mogelijkheden.