Achteraf betalen

Billink plugin voor WooCommerce Achteraf betalen in jouw webwinkel

Bied jouw klant de mogelijkheid om tot 14 dagen na het ontvangen van hun bestelling te betalen. Risicovol? Nee hoor, Billink garandeert jou de betaling.

Gratis plugin

Via de diensten van Billink biedt je als webwinkelier eenvoudig en vertrouwd de mogelijkheid aan om je klanten achteraf te balen betalen. Naast dat dit een goede service is, werkt het ook nog eens conversie verhogend. Via de WooCommerce Billink plugin stel je deze mogelijkheid ook nog eens eenvoudig in om direct te gebruiken met jouw WooCommerce winkel!

Alle voordelen op een rij

Nog niet helemaal overtuigd? Dit is waarom je klanten achteraf moet kunnen laten betalen!

  • Werkt samen met iDeal en andere betaalmogelijkheden
  • Zowel B2B als B2C
  • Eenvoudige installatie
  • Geen risico; betaalgarantie
  • Gratis plugin!
  • Conversieverhogend
data-ll-status="loaded"
Plug & Play

De Billink voor WooCommerce is een plug-en-play oplossing. Geen moeilijke installatie, gewoon installeren, activeren & klaar!

Hogere conversie

Door jouw klanten achteraf te laten betalen, verhoog je je conversie. Uit onderzoek blijkt dat achteraf betalen leidt tot hogere conversies!

Garantie

Billink garandeert dat jij betaald wordt. Je loopt dus geen enkel risico dat jouw klant niet betaald, omdat Billink die zorg uit handen neemt. Wel zo fijn.

Alle features

style="object-fit:

Gratis

De Billink plugin voor WooCommerce is gratis te downloaden. Je vindt de plugin via de WordPress repo, maar je kunt ook via deze link de plugin downloaden.

style="object-fit:

Betaal garantie

Billink biedt jouw betaal-garantie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je wordt betaald voor de order. Via de automatische controle die de plugin op de achtergrond uitvoert, weet je zeker dat 't goed zit!

style="object-fit:

Updates

Zoals je van WordPress plugins gewend bent kun je de Billink plugin voor WooCommerce plugin gewoon vanuit je WordPress beheer updaten.

style="object-fit:

Particulier & zakelijk

De WooCommerce Billink plugin kan zowel voor particuliere als zakelijke verkoop ingezet worden. Verkoop je uitsluitend B2B (groothandel), dan is dit geen enkel probleem.

Instellingen binnen WooCommerce

Zodra je de Billink WooCommerce plugin hebt geinstalleerd & geactiveerd vind je de instlelingen van de plugin terug in de WooCommerce instellingen onder de betaal-opties. 

Je klikt hierna op Billink en krijgt het algemene instellingenscherm te zien. Hiernaast zie je een deel van deze instellingen, waaronder de titel die men te zien krijgt en de omschrijving op de afrekenpagina. 

Je kunt uiteraard ook aangeven of je de betaalmethode wilt inschakelen of niet.

style="object-fit:

geïntegreerd in afrekenpagina

Je hebt de plugin gedownload, geinstalleerd en/of geactiveerd. Daarna heb je alle instellingen doorgenomen en ingevoerd en is jouw WoocCommerce webwinkel klaar voor betalingen via Billink. 

Zoals je hiernaast kunt zien zullen jouw klanten de betaaloptie netjes op het afrekenscherm gepresenteerd zien, zodat zij hun order direct kunnen doorvoeren, beoordelen en later pas hoeven te betalen.

data-ll-status="loaded"

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Als je gebruik maakt van WooCommerce en WordPress, dan weet je dat beide systemen onderheving zijn aan updates. Zo ook de Billink WooCommerce plugin. 

Om de plugin goed te laten werken en eventuele nieuwe features in te bouwen wordt de plugin regematig geupdatet. 

Je vindt deze updates gewoon terug in het plugin scherm zoals je van WordPress gewend bent. Uiteraard is het belangrijk om - voordat je updates doorvoert - een backup te maken van je website.

WordPress

Veel gestelde vragen over de Billnk plugin

Is WordPress gratis?
Ik ben niet helemaal bekend met WordPress

Zo beoordelen klanten onze plugins

(5 / 5)

Sander van Wieringen, 14 September 2022

Zeer behulpzaam, bekwaam en in staat om snel te schakelen. Bij Tussendoor kun je vertrouwd je website laten bouwen!

Harald van Veghel, Stroomland Coaching, 16 February 2021

Tussendoor heeft mij ondersteund met de technische verbetering van mijn site en de verbetering van de vindbaarheid op internet. Dat project is meer dan geslaagd, de bezoekersaantallen zijn nog steeds sterk aan het stijgen. Hulde daarvoor aan Tussendoor, met name aan Bauke Buwalda!

Maurice / Online Bazen, 4 February 2020

Wij maken voor een aantal klanten gebruik van Plugins van Tussendoor. Alles werkt zeer aangenaam en duidelijk, en ook de service van Tussendoor is zeer vriendelijk en goed! Uiterst tevreden over hun diensten.

Marc Dekker, 13 May 2019

Voertuigen plugin afgenomen. Erg veel mogelijkheden om naar wens aan te passen. Blij mee!