WooCommerce en WeFact

WooCommerce WeFact plugin Koppel WeFact met WooCommerce

Al je orders automatisch doorsturen naar je WeFact facturatie? Met behulp van onze WooCommerce-WeFact plugin heb je één centrale administratie en facturatie voor je online en offline verkopen. Nu tijdelijk 20% korting met de code: tussendoor20

Partner WeFact

WeFact WordPress Kies jouw pakket

Standaard

119

per jaar

tot 300 facturen per maand

verzenden via WeFact & WooCommerce

kies verzendmoment van de factuur

Meest gekozen

uitgebreid

199

per jaar

tot 1500 facturen per maand

verzenden via WeFact & WooCommerce

kies verzendmoment van de factuur

SKU koppeling

verwijder conceptfacturen

compleet

249

per jaar

onbepert aantal facturen

verzenden via WeFact & WooCommerce

kies verzendmoment van de factuur

SKU koppeling

verwijder conceptfacturen

keuze in WeFact factuur template

Eigen huisstijl toepassen op facturen

Statistieken volledig up-to-date

Automatisch facturen genereren

Onderscheid in verkoopkanalen

Realtime synchronisatie met WeFact

Plugin is vertaalbaar

Digitale boekhouding

De WooCommerce WeFact plugin is de oplossing voor webwinkeliers met meerdere webwinkels die verlangen naar een centrale facturatie. 

Dankzij deze plugin gebruik je één facturatie pakket voor je online én je offline verkopen.  

Verlies niet langer tijd aan het uitzoeken en verzenden van facturen via diverse omwegen en meerdere webwinkels.

Met de WooCommerce WeFact plugin heb je binnen enkele minuten een centraal facturatie pakket voor al je online verkopen!

Administratie koppelen aan WooCommerce

De WooCommerce WeFact plugin stelt de gebruikers van WooCommerce en WeFact in staat om één algemene administratie te gebruiken. Waar normaliter zowel WooCommerce als WeFact facturen genereren en versturen aan de klant, gebeurt dat nu op één plaats. 

Zo voorkom je dat je aan het einde van het jaar alle facturen van WooCommerce moet inboeken in een WeFact omgeving om de boekhouding sluitend te krijgen.

Werkt met elke payment provider

We maken een koppeling tussen WooCommerce en WeFact, waardoor de plug-in losstaat van eventuele Payment Service Providers. Je kunt dus gebruik maken van Mollie, Pay of andere betaalproviders.

WeFact & HostFact WordPress plugin

Onze plugin werkt zowel met HostFact als met WeFact. Meer informatie over de koppeling met Hostfact vind je hier

WordPress WooCommerce

De plugin koppelt jouw WeFact administratie aan WooCommerce. Je creëert optimaal inzicht omdat je bestellingen, debiteuren en productstatistieken worden gesynschroniseerd.

Product synchronisatie.

Producten uit je webwinkel kunnen worden gekoppeld of gesynchroniseerd aan producten uit WeFact. Ideaal voor het bijhouden van statistieken en verkopen per artikel / productgroep.

Updates vanuit WordPress.

Zoals je van WordPress plugins gewend bent kun je de WooCommerce WeFact plugin gewoon vanuit je WordPress beheer updaten.

Meertalige plugin.

Gezien de lancering van WeFact.com (op de buitenlandse markt) is onze WooCommerce WeFact plugin meertalig opgezet. Wil jij de internationale markt bestormen? Wij zijn er klaar voor!

WeFact en Hostfact.

Onze WooCommerce plugin koppelt zowel met WeFact als met HostFact. Het is één centrale oplossing voor beide pakketten.

\

WeFact koppeling

Net als op de overzicht-pagina, kun je ook vanuit de orderpagina binnen WordPress de WeFact opties gebruiken. 

Download de factuur, verstuur deze opnieuw of pas de status van de factuur aan.

Zonder tussenkomt van WeFact kun je op deze manier je facturatie bedienen en beïnvloeden. Geheel vanuit je WordPress / WooCommerce beheer.

Schaalbaar en customizable.

De WeFact WooCommerce is behoorlijk schaalbaar en customizable door het inzetten van hooks en filters. Heeft jouw klant specifieke (terugkerende) eisen waardoor een factuur niet altijd automatisch aangemaakt mag worden voor een bestelling? Met een snippet geven we hier eenvoudig gehoor aan.

Wefact WooCommerce: alle features

Download factuur vanuit order.

Facturen opnieuw versturen, crediteren of doorzetten naar WeFact doe je eenvoudig vanuit een order edit-pagina. Crediteren gaat automatisch op basis van de status van een order.

Automatisch debiteuren aanmaken.

De WeFact WooCommerce plugin zorgt ervoor dat debiteuren automatisch worden aangemaakt. Indien gewenst kan dit binn een specifieke debiteurgroep, perfect

Specifieke productgroepen aanmaken.

Naast debiteuren kun je ook producten synchroniseren en koppelen in een specifieke productgroep. Handig wanneer je producten van elkaar wil scheiden voor je statistieken.

Accurate BTW afhandeling.

Koppel BTW regels uit WooCommerce aan BTW codes van WeFact voor een accurate BTW afhandeling.

WeFact API

Onze plugin maakt gebruik van de WeFact API om WooCommerce en WeFact te koppelen. Deze integratie stelt ons in staat om automatisch facturen te genereren uit WooCommerce bestellingen en om WooCommerce producten te koppelen aan producten in WeFact. Dit zorgt voor een accurate registratie van verkooptransacties, waardoor de administratie en verkoopstatistieken in WeFact altijd kloppend en up-to-date zijn. 

Daarnaast zetten we de WeFact API in om specifieke instellingen op te halen uit het WeFact administratiesysteem. Dit stelt ons in staat om onderscheid te maken tussen verschillende verkoopkanalen (bijvoorbeeld online en offline). Ideaal voor bedrijven die meerdere verkoopkanalen hebben.

Tot slot gebruiken we de WeFact API om informatie op te halen over de huisstijlen binnen WeFact. Hierdoor kun je eenvoudig de gewenste huisstijl selecteren voor je facturen. Deze functie is bijzonder handig voor bedrijven met meerdere webshops die gekoppeld zijn aan één WeFact administratie. Elke webshop kan zijn eigen unieke huisstijl gebruiken op de factuur. 

WeFact WooCommerce plugin bestellen?

Heb je vragen, tips of ondersteuning nodig? Voor, tijdens en na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

WooCommerce WeFact plugin

Synchroniseer facturen tussen WooCommerce en WeFact

Veel gestelde vragen over de WooComerce WeFact plugin

Hoe koppel ik WeFact producten met WooCommerce
Hoe koppel ik HostFact producten met WooCommerce

Reviews

(5 / 5)