Hosting

WordPress hosting voor jouw website

Wij hosten jouw WordPress website op speciaal voor WordPress ingerichte servers. Hierdoor wordt je site sneller geladen en dat waarderen je bezoekers, maar ook zoekmachines zoals Google!

Goedkoop is duurkoop

Wat is WordPress webhosting

Kwalitatieve hosting is in veel gevallen een ondergeschoven kindje. En dat snappen we. Hosting wordt al aangeboden vanaf 1,- per maand. Dat triggert en investeren in "dure hosting" is dan een drempel. We vertellen je graag, waarom het verstandig is om dit toch te doen. Tussendoor biedt kwalitatieve hosting, welke speciaal is ingericht voor WordPress websites. Hierdoor wordt jouw website sneller geladen en is deze stabieler bij grote aantallen bezoekers. Bovendien monitoren wij deze 24-uur per dag.

Het verschil

Naast bovenstaand risico, komt ook het gegeven dat de 1.000 andere websites niet allemaal gebruik zullen maken van WordPress, maar bijvoorbeeld Joomla, Drupal, Magento of andere CMS systemen. De server (hosting) is dus niet gespecialiseerd en geconfigureerd voor WordPress. Dit kost altijd een (factie van een) seconde en dat heeft weer invloed op de ervaring van de bezoeker en ranking in Google.

Buiten het technische verhaal kun je uiteraard ook indenken hoe de service is als er iets misgaat. Daar waar men bij 'budgethosting' 1.000 klanten tegelijk moet bedienen, zijn dat erbij Tussendoor slechts enkelen. Natuurlijk bieden we ook 1:1 hosting aan. Je hebt dan een eigen server helemaal voor jezelf. Wel zo prettig in het contact!

Een voorbeeld: Het verschil tussen 'budgethosting' en kwalitiatieve hosting is simpel uit te leggen. Waar men 1,- per maand betaalt voor hosting, zijn 500 klanten nodig om de kosten van een server te dekken. Jouw site staat dus met honderden (zo niet duizenden) andere sites op een server. Dit gaat ten koste van de snelheid.

Altijd persoonlijke service

Is er een storing op een server waar 2.500 sites op staan, hoe wordt je dan geholpen als er wat mis gaat? Je website is van grote waarde vandaag de dag en je wilt natuurlijk goed geholpen worden als er wat misgaat. Bij Tussendoor wordt je persoonlijk te woord gestaan. Bespaar niet op de verkeerde dingen, goede hosting verdient zichzelf terug!

Prijs kwaliteit

Zoals je hierboven kunt lezen is hosting van grotere invloed dan men soms denkt. De prijs kwaliteit verhouding is daarop van toepassing. Betaal je weinig voor je hosting, dan deel je de server met veel andere klanten. Hierdoor is dit altijd minder dan bij kwaliteits webhosting.

Ranking in Google

SEO. Oftewel hoog staan in Google. Tegenwoordig een stuk lastiger dan grofweg 5 jaar geleden. Toch loont de moeite om aandacht aan zoekmachine optimalisatie te besteden. Op de lange termijn zijn goede organische zoekresultaten rendabel.