WordPress plugin

Autobedrijf & Voertuigen Wordpress plugin Auto's, motoren, boten & andere voertuigen

De Autobedrijf & Voertuigen WordPress plugin stelt voornamelijk auto- en motorbedrijven / handelaren in staat om hun actuele aanbod automatisch te tonen op hun WordPress site.

Bereken jouw prijs

259

Per jaar. Wordt automatisch verlengd

Hoeveel voertuigen beheer jij?

koppel met meer dan 25 CRM systemen

koppel met doorlinken-voorraad

koppel meerdere autobedrijven op één wordpress site

geen limiet aan aantal voertuigen

Bestel Plugin

Koppel met jouw CRM
De Autobedrijf & Voertuigen plugin koppelt met meer dan 25 RCM systemen. Bekijk snel of jouw CRM aanbieder ook ondersteund wordt op onze website of op de website van Hexon.

 

Real-time aanbod
De Autobedrijf & voertuigen plugin verwerkt jouw aanbod real-time. Nieuwe auto's & voertuigen worden direct op je website geplaatst, wijzigingen worden direct verwerkt en bij  verkoop kan de auto direct worden verwijderd.

 

Past in ieder thema
Door de structuur en thema API van onze plugin kun je de plugin gebruiken & inbouwen in ieder gewenst thema!

WordPress Occasion plugin

Verkoop je nieuwe of gebruikte auto's, motoren of boten? Maak je gebruik van Autodata, AutotelexPro of een ander voorraadbeheerpakket dat communiceert met eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl? Dan is de Autobedrijf & Voertuigen WordPress plugin de oplossing voor jou!

Autodealer CRM koppelen met WordPress

De Autobedrijf & Voertuigen WordPress plugin neemt real-time het actuele aanbod met alle ingevoerde media en specificaties over en toont deze via jouw WordPress website.

De Autobedrijf & Voertuigen WordPress plugin werkt met maar liefst 25 CRM pakketten, ontdek hieronder welke.

Autovoorraad plugin

De volgende CRM pakketten zijn compatible met de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin. Ben je benieuwd of jouw CRM pakket ook ondersteund wordt, maar staat deze er niet bij? Mail of bel ons, we zoeken het dan graag voor je uit.

Automotive CRM naar WordPress koppelen

 • 123Machine (123Machine.nl)
 • AdvertentiePlanet.nl
 • AUTODATA Nederland (Autodata WheelerDelta)
 • Autodealers.nl
 • Autoflex
 • Autotelex (AutotelexPro)
 • Cargo Export
 • Exportwagen.eu
 • Car-Systems (Carsys)
 • Commerce Delta (Delta/W)
 • CRM Used Car Management (Used Car Controller)
 • CSW Software (AutomaaT)
 • InMotiv (OBS VM)
 • ISN (Ovis)
 • Machinetrack
 • Mascus
 • Motoren.nl
 • Occasion Software
 • OEC (Customer Connect / Auto Presentatie)
 • Reynolds and Reynolds (WinCar en Bike2000)
 • Rohecom (UniShop)
 • Schadeautos.nl (Intermobilitas)
 • Trucks.nl
 • VWE
Auto's

De autobedrijf & voertuigen plugin werkt met bekende CRM systemen, waardoor je op eenvoudige manier al je auto's kunt beheren in WordPress. Zowel nieuwe als gebruikte auto's worden hierin ondersteund.

Motoren

Ook motoren worden eenvoudig en automatisch gesynchroniseerd met jouw WordPress website. Maak je gebruik van een CRM of ander beheer systeem voor jouw motoren? Dan worden die eenvoudig in WordPress opgeslagen.

Boten

Ook voor Boten is de autobedrijf en voertuigen plugin een goede oplossing. CRM systemen die worden ondersteund en werken met boten, schrijven automatisch aanbod weg naar jouw WordPress website

Andere voertuigen

Heb je andere voertuigen dan auto's, motoren of boten? Ook dat is geen probleem. Landbouwvoertuigen, trucks en moderne elektrische voertuigen: alles kan worden gesynchroniseerd, zoals het CRM pakket ondersteund wordt.

Autobedrijf & Voertuigen WordPress plugin

De Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin is een must voor autobedrijven die hun website serieus nemen. 

Niet alleen toont het automatisch jouw actuele aanbod, het is ook beter voor zoekmachines zoals Google. Omdat alle voertuigen op jouw website staan, worden deze door zoekmachines geindexeerd.

Naast de voordelen qua vindbaarheid is ook de uitstraling vele malen beter dan de iframs website van CRM leveranciers zelf!

Autovoorraad plugin features

Thema API

Via de Thema-API van de WordPress makelaar plugin kun je alle gewenste data ophalen bij objecten. Je hebt keuze in vrijwel alle gewenste thema’s, omdat je zelf kunt bepalen welke data je wilt weergeven.

Autobedrijf & Voertuig XML

Via de Thema-API van de WordPress makelaar plugin kun je alle gewenste data ophalen bij objecten. Je hebt keuze in vrijwel alle gewenste thema’s, omdat je zelf kunt bepalen welke data je wilt weergeven.

Youtube video's

Via de Thema-API van de WordPress makelaar plugin kun je alle gewenste data ophalen bij objecten. Je hebt keuze in vrijwel alle gewenste thema’s, omdat je zelf kunt bepalen welke data je wilt weergeven.

(Aan)betaling via iDeal

Via de Thema-API van de WordPress makelaar plugin kun je alle gewenste data ophalen bij objecten. Je hebt keuze in vrijwel alle gewenste thema’s, omdat je zelf kunt bepalen welke data je wilt weergeven.

Documentatie, whitepaper & inbouwservice!

Twijfel je of de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin wel is wat je zoekt? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Download dan ons whitepaper met álle specificaties, voorbeelden en een demo. Hierin vind je ook direct een klein deel van de uitgebreide handleiding die wordt geleverd bij aanschaf van de plugin.

Ben je niet thuis in het bouwen van sites, maar wil je wel de voordelen van onze plugin? Of ben je wel thuis in het bouwen van sites, maar wil je toch het inbouwen van de plugin uitbesteden? Dat kan. Tussendoor biedt een inbouwservice op de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin!

\

Automotive en WordPress

De Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin maakt volledig gebruik van de engine van WordPress en de mogelijkheid tot uitbreiden via Custom Post Types (CPT).

De Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin schrijft alle voertuigen die worden ingeladen via de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin weg als CPT binnen WordPress. Op deze manier vind je ze eenvoudig terug in het WordPress beheer

Bekijk de inhoud zoals je gewend bent.

WordPress is eenvoudig, zo hoor het gebruik van een plugin ook te zijn. Doordat de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin gebruik maakt van de CPT mogelijkheid, kun je de inhoud van ingeladen voertuigen eenvoudig bekijken zoals je gewend bent.

Door in de lijst met voertuigen een specifiek voertuig aan te klikken, kom je in de detail weergave van het item. Hier kun je de tekst bekijken, geuploade (gekoppelde foto's) doorbladeren en vind je de slug, thumbnail en alle andere info die je gewend bent.

Caption komt hier

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Updates vanuit Autobedrijf & Voertuig? Nieuwe functies? 360 graden foto's van het interieur, (YouTube) video's of andere nieuwe opties die doorgevoerd worden vanuit Autobedrijf & Voertuig op WordPRess?

Je bent verzekerd dat de nieuwe functionaliteiten verwerkt worden in de plugin en vanuit WordPress automatisch geüpdatet kunnen worden. De Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin kan - evenals alle andere plugins binnen WordPress - via de WordPress standaard worden geupdate.

WordPress

Uitgebreide, maar simpele instellingen

Niemand is gelijk. Autobedrijven zullen dus ook altijd van elkaar verschillen. Verkoopt bedrijf A exclusieve sportauto's? Dan is de kans groot dat autobedrijf B de betaalbare auto's aan de man brengt. Omdat ieder aanbod verschilt, is ook ieder zoekformulier anders. Vanaf-prijzen voor het zoeken, kilometrage, misschien zelfs wel zoeken op het aantal PK's. In de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin beslis jij hoe je het formulier opgebouwd wilt hebben. Alle beschikbare data kan worden gebruikt om een zoekfilter op te bouwen.

Afhankelijke velden gebruiken? Dat kan. Stel zo bijvoorbeeld in dat het keuzevak voor ene model pas beschikbaar komt zodra er een merk is gekozen. Is een merk niet meer beschikbaar, omdat alle Opels, Mazda's of Fiats zijn verkocht? Dan haalt de plugin het merk automatisch uit de lijst met beschikbare merken.

Hoe moet de titel en inhoud er uit zien?

De titel is het meest in het oog springende van een advertentie. Klikt men erop, dan moet de tekst goed zijn. Via de instellingen van de Autobedrijf & Voertuig plugin bepaal jij hoe de inhoud van een voertuig eruit komt te zien.

Via de beschikbare data kun jij continu spelen om titels op te stellen die mensen triggeren. Denk bijvoorbeeld aan "670PK sterke Ferrari 458" of "Prachtige Opel uit 2014".

style="width:

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

WordPress Autobedrijf & Voertuigen plugin

WordPress Autobedrijf en Voertuigen plugin

Veel gestelde vragen over de Autobedrijf & voertuigen plugin

Is er een proefperiode beschikbaar?
Hoe kan ik mijn plugin opzeggen
Zijn er licenties beschikbaar voor (door)ontwikkeling
Kan ik mijn licentie overdragen?
Het maximaal aantal activaties is bereikt
Hoe kan ik een licentie vrijgeven?
Hoe voeg ik google reviews toe aan mijn website?

Zo beoordelen klanten onze Autobedrijf & voertuigen plugin

(5 / 5)

PrivateWealthSupport BV, 7 March 2023

Zeer positieve ervaringen. De medewerkers zijn flexibel en denken mee in creatieve oplossingen.

Studio Kimo, 27 May 2022

Dit bedrijf begrijpt wat je nodig hebt, en komt zijn afspraken na.

QuickOnline B.V., 30 November 2020

Snelle en goede service.

Anoniem, 25 March 2020

Fijn bedrijf. Ze hebben met met een aantal kleine zaken geholpen voor mijn bestellingen via de site. Alles werkt keurig