WordPress plugin

WordPress Autobedrijf en Voertuigen plugin Synchroniseer automatisch je voertuigen op je eigen website.

WordPress Auto plugin

De volgende CRM pakketten zijn compatible met de Autobedrijf en voertuig WordPress plugin. Ben je benieuwd of jouw CRM pakket ook ondersteund wordt, maar staat deze er niet bij? Mail of bel ons, we zoeken het dan graag voor je uit.

Occasion software

 • 123Machine (123Machine.nl)
 • AdvertentiePlanet.nl
 • AUTODATA Nederland (Autodata WheelerDelta)
 • Autodealers.nl
 • Autoflex
 • Autotelex (AutotelexPro)
 • Cargo Export
 • Exportwagen.eu
 • Car-Systems (Carsys)
 • Commerce Delta (Delta/W)
 • CRM Used Car Management (Used Car Controller)
 • CSW Software (AutomaaT)
 • InMotiv (OBS VM)
 • ISN (Ovis)
 • Machinetrack
 • Mascus
 • Motoren.nl
 • Occasion Software
 • OEC (Customer Connect / Auto Presentatie)
 • Reynolds and Reynolds (WinCar en Bike2000)
 • Rohecom (UniShop)
 • Schadeautos.nl (Intermobilitas)
 • Trucks.nl
 • VWE

WordPress Occasion plugin.

Autodealer CRM koppelen met WordPress.

De Autobedrijf en Voertuigen WordPress plugin neemt realtime het actuele aanbod met alle ingevoerde media en specificaties over van je CRM en toont deze data op je WordPress website. De plugin werkt met meer dan 30 CRM pakketten.

Auto's op WordPress tonen.

De Autobedrijf en voertuigen plugin werkt met bekende CRM systemen, waardoor je op eenvoudige manier al je auto's kunt beheren in WordPress. Zowel nieuwe als gebruikte auto's worden hierin ondersteund.

Motoren op WordPress tonen.

Niet alleen auto's, ook motoren kunnen eenvoudig en automatisch worden gesynchroniseerd met WordPress. Mits je gebruik maakt een CRM of een beheersysteem voor voertuigen.

Boten op WordPress tonen.

Ook voor Boten is de Autobedrijf en voertuigen plugin een goede oplossing. CRM systemen die worden ondersteund vanuit Hexon kunnen automatisch worden gekoppeld met jouw WordPress website.

Andere voertuigen op WordPress tonen.

Bestaat je aanbod uit andere voertuigen? Zolang het CRM pakket ondersteund wordt, kunnen we landbouwvoertuigen, trucks en moderne elektrische voertuigen tonen op je website.

Vindbaarheid in Google verbeteren

Niet alleen toont de Autobedrijf en voertuig WordPress plugin automatisch je actuele aanbod, de plugin versterkt ook je positie voor zoekmachines zoals Google. Omdat alle voertuigen op je website staan, worden deze door zoekmachines geïndexeerd.

Naast deze voordelen horen we vaak dat de uitstraling veel professioneler is dan een iFrame van de CRM leverancier.

SEO vriendelijk.

Alle data wordt opgeslagen op je eigen website, waardoor je beter vindbaar bent in zoekmachines zoals Google.

Bespaar tijd.

De Autobedrijf en voertuigen plugin zorgt ervoor dat jouw aanbod automatisch wordt geplaatst én bijgewerkt op je WordPress website. Je hoeft dus niet de voertuigen (dubbel) in te voeren.

Toon voertuigen in je eigen huisstijl.

Je beschikt over alle data binnen je WordPres website. Hierdoor kun je deze data tonen in ieder gewenst thema, met volledig behoud van de look & feel van je website. 

Ondersteuning voor bijna alle voertuig CRM systemen.

Onze plugin ondersteunt nagenoeg alle CRM systemen die worden gebruikt door bedrijven, dealers en handelaren voor het beheer van hun voertuigen. 

Doorontwikkeling van de plugin.

Al onze plugins worden uitvoerig getest aan de hand van meer dan 500 geautomatiseerde testen. Daarnaast bouwen we aan de plugin op basis van wensen die door jullie worden doorgegeven op ons Feedback Platform.

Maatwerk uitbreidingen.

Het voordeel van een plugin die niet Plug & Play is: alle wensen zijn bespreekbaar. De mogelijkheden voor maatwerk-uitbreidingen en oplossingen zijn eindeloos met de Autobedrijf en Voertuig plugin.

Voorraad plugin WordPress

Hexon koppeling

De koppeling van Hexon zorgt ervoor dat voertuigen automatisch geadverteerd kunnen worden. Daarnaast maakt Hexon het mogelijk om portalen te voeden met advertenties van ruim 10.000 bedrijven. 

Autobedrijf en Voertuig XML

Met behulp van de Autobedrijf en Voertuig XML zorgen we dat het aanbod vanuit jouw CRM systeem automatisch gesynchroniseerd wordt richting WordPress.

Website voor Autolease bedrijf

Voor autoleasebedrijven of grote partijen met meerdere vestigingen hebben we zeer stabiele oplossingen om het aanbod via eigenwebsite.doorlinkenvoorraad te synschroniseren met WordPress.

Bulk voertuig koppeling

Ben je op zoek naar een oplossing om bulkvoorraad te verwerken en werk je met grote aantallen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, ook hier hebben wij oplossingen voor ontwikkeld. 

Uitgelichte functies van de WordPress Autobedrijf en Voertuigen plugin

Updaten via WordPress admin.

Nieuwe functies als 360-graden afbeeldingen of videos, verwerken wij direct in de plugin. De plugin kun je eenvoudig updaten binnen je WordPress admin panel, zoals je gewend bent. 

WordPress

Uitgebreide zoekfilters.

Laat klanten eenvoudig zoeken naar hun nieuwe auto, motor of boot. Voeg vanaf-prijzen, kilometrage of aantal PK eenvoudig toe aan het filter. Is een merk niet meer beschikbaar? Dan verdwijnt deze automatisch uit het filter.

\

Gebruiksvriendelijk dashboard.

De Autobedrijf  Voertuig WordPress plugin maakt volledig gebruik van de engine van WordPress en de mogelijkheid tot uitbreiden via Custom Post Types.

De Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin schrijft alle voertuigen die worden ingeladen via de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin weg als CPT binnen WordPress. Op deze manier vind je ze eenvoudig terug in het WordPress beheer

Pas zelf titels aan.

De titel is het meest in het oog springende van een advertentie. Klikt men erop, dan moet de tekst goed zijn. Via de instellingen van de Autobedrijf & Voertuig plugin bepaal jij hoe de inhoud van een voertuig eruit komt te zien.

Via de beschikbare data kun jij continu spelen om titels op te stellen die mensen triggeren. Denk bijvoorbeeld aan "670PK sterke Ferrari 458" of "Prachtige Opel uit 2014".

Technische informatie over de WordPress Autobedrijf en voertuigen plugin

Custom Post Types

De Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin maakt volledig gebruik van WordPress en de mogelijkheid tot uitbreiden via Custom Post Types. De plugin schrijft alle voertuigen die worden ingeladen via de XML, weg als CPT binnen WordPress. Op deze manier vind je de data eenvoudig terug in het WordPress beheer.

Caption komt hier

Documentatie Autobedrijf en Voertuigen plugin

Benieuwd naar de mogelijkheden van de plugin? In onze whitepaper vind je alle informatie over de plugin. Let op, het is geen plug & play plugin. Om de makelaar plugin in het gewenste thema te bouwen is technische kennis vereist.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze documentatie. Mocht je de inbouw van de plugin willen uitbesteden dan kun je hier je offerte zelf samenstellen.

Caption komt hier

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

WordPress Autobedrijf & Voertuigen plugin

WordPress Autobedrijf en Voertuigen plugin

Inbouw offerte aanvragen
Processing ...

Veel gestelde vragen over de Autobedrijf & voertuigen plugin

Is er een proefperiode beschikbaar?
Hoe kan ik mijn plugin opzeggen
Zijn er licenties beschikbaar voor (door)ontwikkeling
Kan ik mijn licentie overdragen?
Het maximaal aantal activaties is bereikt
Hoe kan ik een licentie vrijgeven?
Hoe voeg ik google reviews toe aan mijn website?

Zo beoordelen klanten onze Autobedrijf & voertuigen plugin

(5 / 5)

Sander van Wieringen, 14 September 2022

Zeer behulpzaam, bekwaam en in staat om snel te schakelen. Bij Tussendoor kun je vertrouwd je website laten bouwen!

Harald van Veghel, Stroomland Coaching, 16 February 2021

Tussendoor heeft mij ondersteund met de technische verbetering van mijn site en de verbetering van de vindbaarheid op internet. Dat project is meer dan geslaagd, de bezoekersaantallen zijn nog steeds sterk aan het stijgen. Hulde daarvoor aan Tussendoor, met name aan Bauke Buwalda!

Martijn van Beckhoven, 15 December 2020

Het binnenhalen van de makelaarsdata liep in eerste instantie niet goed. Ik zal wel iets niet goed gedaan hebben... Werd door Tussendoor snel opgelost. Top!

QuickOnline B.V., 30 November 2020

Snelle en goede service.