Zelf objecten toevoegen

API & JSON Generator voor de makelaars plugin Geschikt voor Realworks

Makelaars die gebruik maken van één van de plugins van Tussendoor kunnen met deze (API) Woning Generator zelf woningen invoeren om weer te geven in je WordPress website. Woningen hoeven dan niet in het CRM pakket ingevoerd te worden.

Handig bij woningen die in de stille verkoop staan en ook enkel op een eigen website getoond moeten worden.

Voor alle makelaars

Eenvoudige uitbreiding met grootse mogelijkheden

De API Woning Generator voor de makelaar plugins van Tussendoor is een kleine toevoeging met grootse mogelijkheden. 

Met de woning generator kun je woningen aan je website toevoegen, zonder dat deze in het CRM hoeft te worden toegevoegd. 

Objecten worden dan ook niet meegenomen naar Funda, Jaap en/of andere advertentie-sites, maar staan exclusief op jouw WordPress site!

  • Zelfde weergave als andere objecten
  • Unieke plaatsing van objecten mogelijk
  • Plaatsing in eigen WordPress database (SEO)
  • Geschikt voor tablets en smartphones.
  • Wordt meegenomen in de reeds opgebouwde zoekfilters
  • Inbouw service mogelijk.

Alle features

Thema API

De objecten die je handmatig toevoegd via de API Generator worden meegenomen in de Thema API van de makelaar plugin die je normaliter gebruikt. 

De opmaak van de ingevoerde objecten wordt daardoor automatisch meegenomen. Ook worden de woningen meegenomen in zoekresultaten op de website!

Plug & Play

De plugin werkt volledig op plug & play princiepe. Je hoeft geen (ingewikkelde) instellingen in te voeren voordat deze werkt. 

De Addon herkent de makelaar plugin waar deze mee samen moet werken en configureert zichzelf. Je kunt na het activeren direct aan de slag met het toevoegen van woningen.

Detailweergave zoals je gewend bent

Doordat je alle informatie die je normaal in het Makelaars CRM invoert ook in de API generator kwijt kunt, is de detail weergave zoals je gewend bent. 

Alle informatie die een woning normaliter met zich meebrengt, is ook via de API Generator in te voeren.

\

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Zijn er vanuit de CRM aanbieders updates of nieuwe velden beschikbaar? Is er een update in een van die pakketten, in WordPress of een van onze plugins? Dan wordt ook de API generator bijgewerkt.

Je vindt de update vervolgens zoals je van ons gewend bent vanuit het WordPress beheer. Je voert deze update eenvoudig door.

WordPress Onderhoud

Volledige compatibiliteit

Het is al vaker aangegeven op deze pagina, maar de API Generator (Addon) is volledig comatible met al onze makelaar plugins.

Maak je gebruik van het CRM-pakket van Realworks, Kolibri, Eyemove, Pyber, Skarabee of het overkoepelende Tiara? Dan is de API Generator beschikbaar voor jou.

Binnen al deze plugins heb je de mogelijkheid om zelf eenvoudig objecten toe te voegen.

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

API Generator voor WordPress makelaar plugin

API Generator voor WordPress makelaar plugin

Zo beoordelen klanten onze plugins

(5 / 5)

ClickResults Marketing, 1 November 2021

Tussendoor developed a sophisticated product-configuration WordPress plugin that eliminated the friction and complexity of buying a product averaging $15,000 per sale. From start to finish, collaborating with Tussendoor was professional and informative. I can't wait to work with this team again!

Anoniem, 24 February 2021

Zeer goede service.

Bamboe Marketing, 24 February 2021

Snel contact en behulpzaam

QuickOnline B.V., 30 November 2020

Snelle en goede service.