Addon voor makelaars plugin

Uitbreiding voor makelaars plugin Breid de makelaars plugin uit met buurt informatie

Verrijk je website met buurten

Wat de plugin precies doet? Goede vraag! De plugin haalt automatisch alle buurten en wijken op aan de hand van het aanbod dat momenteel in jouw website aanwezig is. 

Via een openbare postcode-bank en een koppeling met Google Maps kunnen we op deze manier een database opzetten waarin steden worden uitgebreid met wijken en buurten. 

Zo zorg je dat mensen niet meer alleen kunnen zoeken op Amsterdam, Utrecht of Leeuwarden, maar ook op Camminghaburen (Leeuwarden), Techum (Leeuwarden), De Meern (Utrecht), Amsterdam Noord of Nieuw-West en zelfs op buurten zoals Nieuwmarkt (Amsterdam) of puur 't centrum van Utrecht, Den haag of andere willekeurige steden.

Sta niet stil

Werkt met alle makelaar plugins

Om die mogelijkheid voor jou - als makelaar of websitebouwer - dichterbij te brengen hebben wij onze WordPress Makelaars plugin (geschikt voor Realworks) en andere makelaars plugins uitgebreid met de Buurten Add-on

Deze add-on is compatible met de makelaars koppelingen die Tussendoor heeft ontwikkeld.

Wijken

Het zoeken op een stad met een prijsrange met een minimum en maximum is een fijne optie, maar met het uitbreiden van het zoeken op een stad, naar het zoeken op een stad en een specifieke wijk, bied je je bezoekers een enorme meerwaarde.

Vaak zoeken mensen al binnen hun huidige woonplaats en zijn ze specifiek opzoek naar een wijk, omdat ze weten dat die kindvriendelijk is of omdat deze juist dicht bij hun werk ligt. 

Ook als mensen naar een nieuwe stad trekken zijn ze vaak al op voorhand geïnteresseerd in een specifieke wijk om bovenstaande redenen.

Buurten

Het houdt echter niet op bij het zoeken naar een specifieke wijk. 

Zo kun je de wijk ook nog specificeren in buurten. 

Voor mensen die bekend zijn in een stad is dat een perfecte oplossing.

Wil men een woning specifiek in een buurt uit de stad, dan kan via onze Buurten Add-on ook daar op gefilterd worden. 

Je biedt op deze manier een enorm pluspunt ten opzichte van de standaard zoekmogelijkheden!

Filters

De zoekfilters van onze makelaars plugins zijn al enorm krachtig. 

Je hebt / had al volledige vrijheid in het opbouwen van zoekfilters zo simpel of complex als je zelf wilde. 

Wil je puur een filter op basis van een plaats en prijs? Of wil je dat men kan filteren op een plaats, prijs, aantal kamers, oppervlakte en andere kenmerken? Alles kon, behalve het zoeken op buurten en wijken. 

Met deze add-on krijg je die optie wél! Bied jouw bezoekers nog meer mogelijkheden, zonder dat je hier zelf enige extra moeite voor hoeft te doen.

Landingpagina's

Met de add-on om te zoeken en filteren op buurten kun je nog meer.

Je bouwt eenvoudig en vliegensvlug landingspagina's van buurten en wijken met daarop het aanbod uit die specifieke buurt of wijk.

Ideaal voor het werven van lokale bezoekers en woning zoekers. 

Alle features

Informatie op object pagina

Toon buurt- en of wijk informatie op een object pagina óf andersom. Schrijf wijk en buurt (landings)pagina's met daarop aanbod uit die specifieke wijk of buurt.

De wijk en buurt informatie is eveneens uit te breiden met statistieken, zoals gemiddelde leeftijd, gezinnen met kinderen, gemiddelde leeftijd, supermarkten, basisscholen, etc. Hier kun je de Perfect Place add-on voor inzetten.

Volledig in stijl aan te passen

De informatie uit wijken en buurten kan meegenomen worden in bestaande zoek- en filter formulieren, maar zoals aangegeven ook op object pagina's. 

Omdat de informatie beschikbaar is in de WordPress databsae, kun je informatie weergeven in de (bestaande) stijl van de website. 

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

Buurten add-on voor WordPress makelaar plugin

Buurten add-on voor WordPress makelaar plugin

Zo beoordelen klanten onze makelaar plugin

(5 / 5)

Erline | E.W.Design, 6 April 2021

Tussendoor heeft mij enorm geholpen met het implementeren van Realworks in Wordpress. Zij kwamen met oplossingen en creatieve ideeën om bepaalde elementen toe te voegen aan de website, die ik anders zelf niet bedacht of gevonden had. Bedankt Tussendoor!

Stimulon, 23 February 2021

Zeer tevreden met de service van Tussendoor!

Harald van Veghel, Stroomland Coaching, 16 February 2021

Tussendoor heeft mij ondersteund met de technische verbetering van mijn site en de verbetering van de vindbaarheid op internet. Dat project is meer dan geslaagd, de bezoekersaantallen zijn nog steeds sterk aan het stijgen. Hulde daarvoor aan Tussendoor, met name aan Bauke Buwalda!

Harald van Veghel, Stroomland Coaching, 16 February 2021

Tussendoor heeft mij ondersteund met de technische verbetering van mijn site en de verbetering van de vindbaarheid op internet. Dat project is meer dan geslaagd, de bezoekersaantallen zijn nog steeds sterk aan het stijgen. Hulde daarvoor aan Tussendoor, met name aan Bauke Buwalda!