WordPress specialist

WordPress website

WordPress Website

Professionele WordPress website

Het solide WordPress CMS is geschikt voor iedere succesvolle ondernemer, van ambitieuze starter tot succesvolle internationale webshop. Wordpress is de basis waarop iedereen naar eigen behoefte kan bouwen.

Een professionele website is niet een doel, maar een middel om jouw doelen te bereiken. Om je bedrijf verder te helpen, om leads of conversies te realiseren of om je bedrijf op te schalen. Ben jij op zoek naar een nieuwe website? Dan kijken we graag mee naar wat je website nodig heeft en waar de website aan moet voldoen voordat we gaan bouwen. Ben je bijvoorbeeld een dienstverlener? Dan wil je in ieder geval goede landingspagina’s kunnen bouwen om je diensten optimaal te presenteren. 

Voordelen van WordPress

Pagina's & (nieuws)berichten

Binnen WordPress kun je eenvoudig zelf pagina's en nieuwsberichten aanmaken. Het beheren hiervan lijkt op het werken in Word, om het nog makkelijker te maken.
WordPress Menu Beheer

Volledig beheer in menu's en andere elementen

Binnen WordPress kun je vrijwel alles beheren. Van het menu aan de bovenzijde, zijkant of onderkant tot andere blokken of elementen.

Mogelijk in elke gewenste unieke ontwerp

WordPress is geschikt voor ieder - uniek - ontwerp. Wij kunnen het ontwerp voor je maken op basis van een wireframe, maar heb je zelf al een ontwerp en wil je WordPress gebruiken? Ook dan kunnen wij je helpen.
WordPress Beheer Menu Custom Post

Uitbreiden met custom posttypes

Klinkt eng, maar is vrij eenvoudig. Een custom post type is een bericht, voor bijvoorbeeld klanten, portfolio of artikelen. Op deze manier kun je ook die elementen eenvoudig - zoals in word - beheren.
Gebruikers & gebruikersrollen
Binnen WordPress kun je werken met meerdere gebruikers en gebruikersrollen. Zo kun je medewerkers specifieke toegang geven tot het plaatsen van nieuws, maar uitsluiten voor bijvoorbeeld het wijzigen van formulieren.
Oneindige contactformulieren
Sommige pagina's op je website verdienen een formulier, maar niet ieder formulier hoeft hetzelfde te zijn. Binnen WordPress kun je eenvoudig meerdere formulieren aanmaken en inladen op pagina's.
Meertalig
WordPress is meertalig op te zetten een vervolgens eenvoudig te vertalen. Je kunt zelf bepalen hoeveel talen je toe wilt voegen. Vervolgens bepaal je ook zelf welke pagina's wel en welke pagina's niet vertaald worden. Fijn om te weten: niet elke pagina hoeft vertaald te worden.
Maatwerk koppelingen
WordPress kan bijna alles wat je wilt, maar soms kan het nét niet precies wat je wilt. Geen ramp. Er zijn binnen WordPress altijd maatwerk koppelingen nodig. Bekijk onze cases eens om te zien welke oplossingen we eerder hebben ontwikkeld. Benieuwd of we ook jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Voor wie bouwen we een website?

Jouw klant is het uitgangspunt voor je website. Als we jouw klant goed bedienen, betaalt de investering voor een WordPress website zich eenvoudig terug. 

Wie is de doelgroep, wat vinden zij belangrijk en hoe kunnen we hen bereiken? Op basis van deze strategie ga jij resultaten boeken met je website.

Maatwerk WordPress website

We beginnen bij de basis. We werken wireframes uit voor de optimale gebruikerservaring, ontwerpen een website die past bij jou en bieden alle functionaliteit om jouw doelgroep volledig te bedienen. Tot slot bekijken we samen hoe we je doelgroep kunnen bereiken en je doelen te behalen. 

Waarom WordPress?

Tussendoor ontwikkelt uitsluitend op basis van het WordPress CMS. WordPress is het meest gebruikte CMS en is bovendien open-source. Dit betekent dat het geen licentiekosten met zich meebrengt en continu doorontwikkeld wordt. Heb je interesse in een WordPress website? Laat het ons weten, we helpen je graag. Ben je al in het bezit van een WordPress website en zoek je maatwerk of onderhoud? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

WordPress beheer is eenvoudig

WordPress is eenvoudig in beheer, maar biedt tegelijkertijd onbeperkte mogelijkheden. Door de vele gratis modules voor formulieren, galerijen en andere koppelingen is al het denkbare mogelijk!

Open Source

WordPress is open-source. Dit houdt onder andere in dat er geen licentiekosten aan verbonden zijn. Daarbij is er door de wereldwijde community een gegarandeerde doorontwikkeling.

Website realisatie voordeliger

Omdat WordPress het meest gebruikte system is voor websites, zijn veel functies of kleine modules (vaak) al eens ontwikkeld en daardoor gratis voorhanden. Hierdoor is de ontwikkeling van een WordPress website relatief goedkoper dan een volledig maatwerk oplossing. 

Doorontwikkeling WordPress core

Zoals genoemd is er door de wereldwijde community een continue doorontwikkeling. Dit geldt voor de veiligheid van WordPress, maar ook voor nieuwe mogelijkheden op gebied van functies en marketing.

Starters website

Start je net met je eigen bedrijf en ben je op zoek naar een professionele en flexibele oplossing om mee te starten? Lees hier meer over ons starterspakket. Voor slechts 30,- per maand heb je een complete website, zonder extra onvoorziene kosten.

Veelgestelde vragen over WordPress

Is WordPress gratis?
Ik ben niet helemaal bekend met WordPress
Wat is webhosting?
Wat is een VPS?

WordPress website laten maken?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Contact opnemen
Processing ...

Zo beoordelen klanten onze WordPress websites

(5 / 5)

Susanne, HR makelaars, 17 February 2023

Iwan van Tussendoor hielp heel pro actief. Hij dacht mee en met oplossingen. Dankzij zijn onderzoek en de terugkoppeling over onze website zijn we inmiddels een flink stuk verder. Iwan had dit niet hoeven doen maar was heel bereidwillig even mee te denken. Dat schept vertrouwen.

Susanne, HR makelaars, 17 February 2023

Iwan van Tussendoor hielp heel pro actief. Hij dacht mee en met oplossingen. Dankzij zijn onderzoek en de terugkoppeling over onze website zijn we inmiddels een flink stuk verder. Iwan had dit niet hoeven doen maar was heel bereidwillig even mee te denken. Dat schept vertrouwen.

Studio Kimo, 27 May 2022

Dit bedrijf begrijpt wat je nodig hebt, en komt zijn afspraken na.

Web Affinity, 14 September 2020

Uitmuntend