Wordpress websites

WordPress website ontwikkeling

Eenvoudig beheer. Oneindig veel mogelijkheden. Uitermate geschikt voor het voeren van marketing en volledig in jouw huisstijl.
WordPress Website

Eenvoud & mogelijkheden

WordPress is eenvoudig in beheer, maar biedt tegelijkertijd onbeperkte mogelijkheden. Door de vele gratis modules voor formulieren, galerijen en andere koppelingen is al het denkbare mogelijk!

Open Source

WordPress is open-source. Dit houdt onder andere in dat er geen licentiekosten aan verbonden zijn. Daarbij is er door de wereldwijde community een gegarandeerde doorontwikkeling.

Website realisatie voordeliger

Omdat WordPress het meest gebruikte system is voor websites, zijn veel functies of kleine modules (vaak) al eens ontwikkeld en daardoor gratis voorhanden. Hierdoor is de ontwikkeling van een WordPress website relatief goedkoper dan een volledig maatwerk oplossing. 

Doorontwikkeling WordPress core

Zoals genoemd is er door de wereldwijde community een continue doorontwikkeling. Dit geldt voor de veiligheid van WordPress, maar ook voor nieuwe mogelijkheden op gebied van functies en marketing.

Starters website

Start je net met je eigen bedrijf en ben je op zoek naar een professionele en flexibele oplossing om mee te starten? Lees hier meer over ons starterspakket. Voor slechts 30,- per maand heb je een complete website, zonder extra onvoorziene kosten.

Doelstelling & strategie

Een heldere doelstelling en strategie staan aan de basis van een optimale WordPress website. 

Wie is de doelgroep en hoe gaan we die bedienen. Wat zijn de doelstellingen en wat moet het resultaat zijn van de WordPress website?

De oplossing

Vervolgens werken we gezamenlijk naar de oplossing. Aan de hand van wireframes voor de gebruikers ervaring, ontwerp, ontwikkeling en marketing bieden we jou en je bezoekers de ideale oplossing.

De voordelen van WordPress

style="object-fit:

Pagina's & (nieuws)berichten

Binnen WordPress kun je eenvoudig zelf pagina's en nieuwsberichten aanmaken. Het beheren hiervan lijkt op het werken in Word, om het nog makkelijker te maken.
WordPress

Volledig beheer in menu's en andere elementen

Binnen WordPress kun je vrijwel alles beheren. Van het menu aan de bovenzijde, zijkant of onderkant tot andere blokken of elementen.
style="object-fit:

Mogelijk in elke gewenste unieke ontwerp

WordPress is geschikt voor ieder - uniek - ontwerp. Wij kunnen het ontwerp voor je maken op basis van een wireframe, maar heb je zelf al een ontwerp en wil je WordPress gebruiken? Ook dan kunnen wij je helpen.
WordPress

Uitbreiden met custom posttypes

Klinkt eng, maar is vrij eenvoudig. Een custom post type is een bericht, voor bijvoorbeeld klanten, portfolio of artikelen. Op deze manier kun je ook die elementen eenvoudig - zoals in word - beheren.
Gebruikers & gebruikersrollen
Binnen WordPress kun je werken met meerdere gebruikers en gebruikersrollen. Zo kun je medewerkers specifieke toegang geven tot het plaatsen van nieuws, maar uitsluiten voor bijvoorbeeld het wijzigen van formulieren.
Oneindige contactformulieren
Sommige pagina's op je website verdienen een formulier, maar niet ieder formulier hoeft hetzelfde te zijn. Binnen WordPress kun je eenvoudig meerdere formulieren aanmaken en inladen op pagina's.
Meertalig
WordPress is meertalig op te zetten een vervolgens eenvoudig te vertalen. Je kunt zelf bepalen hoeveel talen je toe wilt voegen. Vervolgens bepaal je ook zelf welke pagina's wel en welke pagina's niet vertaald worden. Fijn om te weten: niet elke pagina hoeft vertaald te worden.
Maatwerk koppelingen
WordPress kan bijna alles wat je wilt, maar soms kan het nét niet precies wat je wilt. Geen ramp. Er zijn binnen WordPress altijd maatwerk koppelingen nodig. Bekijk onze cases eens om te zien welke oplossingen we eerder hebben ontwikkeld. Benieuwd of we ook jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Veel gestelde vragen over WordPress

Is WordPress gratis?
Ik ben niet helemaal bekend met WordPress

Zo beoordelen klanten onze WordPress websites

(5 / 5)

Webbakery B.V., 25 November 2021

Plugins werken perfect en goede service!

Erline | E.W.Design, 6 April 2021

Tussendoor heeft mij enorm geholpen met het implementeren van Realworks in Wordpress. Zij kwamen met oplossingen en creatieve ideeën om bepaalde elementen toe te voegen aan de website, die ik anders zelf niet bedacht of gevonden had. Bedankt Tussendoor!

Eigenaar.nl, 26 March 2020

Tussendoor heeft ons voorzien van een uitmuntend stuk maatwerk waar onze klanten woningen zelf kunnen verkopen. De site oogt strak en functioneert perfect. Qua WordPress maatwerk kan ik Tussendoor alleen maar aanbevelen.

Car Travel Shop, 2 December 2019

Goede ervaring

Interesse in een WordPress website?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Contact opnemen
Processing ...