Kracht in eenvoud voor BuroDB

Tussendoor en GH+O hebben wederom de handen ineen geslagen voor de ontwikkeling van BuroDB. BuroDB is actief op gebied van advies met betrekking tot verkeer en milieu.

GH+O

Evenals tijdens onze samenwerking voor Heel veel in deeltijd, was ook deze keer GH+O verantwoordelijk voor de ontwerpfase van BuroDB. Tussendoor is ingesprongen op het moment dat de ontwerpen door de klant zijn goedgekeurd.

In samenspraak zijn diverse elementen voorzien van een gebruiksvriendelijke werking, met name op mobiele apparaten. We hebben pop-ups zo veel mogelijk geminimaliseerd.

BuroDBBuroDB

Techniek

BuroDB beschikt over een aantal fallback functionaliteiten. Zo wordt de homepage automatisch opgebouwd uit recente cases, maar dit kan worden overruled met specifieke nieuwsitems of uitgelichte cases.

Dit geldt ook voor de normale pagina's, waar men een checklist kan invoeren per dienst. Doet men dit niet, dan wordt de standaard lijst met kerntaken van BuroDB weergegeven.

Filteren van projecten

Bezoekers kunnen filteren op een aantal kernwaarden van de projecten die BuroDB uit heeft gevoerd. Zo is er een multi-select voor sector, dienst en opdrachtgever. De projecten kun je vervolgens weergeven in lijstvorm, maar ook weergeven op kaart. Zo zie je in een oogopslag of er projecten zijn uitgevoerd bij jou in de buurt of wellicht toffe cases te vinden zijn in de grote steden.

Eenvoud

BuroDB blinkt uit in de eenvoud voor zowel beheerders als bezoekers. De website beschikt over de nodige maatwerk oplossingen, maar is eenvoudig in te richten. Ook voor bezoekers is de weg eenvoudig te vinden.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of meer bezoekers via jouw website? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag! Je kunt ons bereiken via 058 711 0916 , info@tussendoor.nl of via onze website-chat.

BuroDBBuroDB
BuroDBBuroDB
BuroDBBuroDB
BuroDBBuroDB
BuroDBBuroDB