Addon voor makelaars plugin

Uitbreiding voor makelaars plugin Versterk jouw makelaars plugin met sociale kracht

Laat anderen unieke informatie delen over jouw woning!

Be social

De Diorama plugin zorgt dat jouw familie, vrienden, vriendinnen en kennissen mee kunnen helpen met de verkoop van jouw woning. Hoe vraag je je af..? Door iets te vertellen over de woning, waardoor deze nog interessanter wordt voor potentiële kopers.

Sta niet stil

Het verkopen van een woning gaat tegenwoordig veel verder dan een plaatsing op Funda en een aantal foto's op de website van een makelaar zelf. Door platformen als Facebook, Youtube, Instagram en Twitter is het gebruik van sociale media belangrijker dan ooit.

Door gebruik te maken van onze Diorama Addon - welke werkt met onze makelaars koppelingen - haal je deze sociale kracht naar jouw website toe.

Sociale kracht

Zo vertellen ze misschien wel iets over verenigingen, wandelroutes, restaurantjes, supermarkten of bushaltes in de buurt. Is de wijk kindvriendelijk of juist gelegen aan een aantal uitvalswegen, waardoor je zonder moeite de stad uit komt?

Andere mensen denken aan andere dingen. Zo deel je informatie waar je zelf nooit aan gedacht had, maar die uiterst waardevol is!

/
Diorama

Diorama is een opzichzelfstaande dienst. 

Tussendoor ontwikkelde in samenwerking met Diorama en Moving Digital deze add-on om onze makelaar plugins nog krachtiger te maken. Via onze add-on haal je de mogelijkheden van Diorama volledig naar je eigen website toe!

Unieke informatie

Door het delen van informatie over jouw woning creëer je unieke informatie. Vrienden, familie en kennissen delen informatie over jouw woning, waar je zelf nooit aan had gedacht. Gebruik deze kracht bij de verkoop van jouw woning(en).

Geautomatiseerd

Zoals gezegd is de plugin ontwikkeld in samenwerking met Diorama. 

Diorama beheert haar platform waarop de verkopende partij alle mogelijke integraties kan beheren. Onze plugin synchroniseert deze data, waardoor je als makelaar en verkoper geen extra werk hebt van / met deze add-on. 

De informatie wordt vanuit Diorama automatisch naar de website gestuurd. 

Werkt met Realworks

De Add-on voor het opzetten van de Diorama integratie is volledig compatible met onze WordPress Makelaars plugin die geschikt is voor Realworks.

Alle features

style="object-fit:

Sociale kracht

De kracht van social media is enorm. Vrienden, familie en kennissen worden op hun woord geloofd. 

Gebruik de kracht van social media door deze in te zetten bij de verkoop van woningen en integreer Diorama bij de makelaar plugin voor WordPress.

style="object-fit:

Inbouw-service mogelijk

De add-on om te koppelen met Diorama dient te worden geintegreerd binnen het thema. Dit, omdat alle content vanuit de sociale kring een waardig plekje verdient, mooi opgemaakt.

Kom je niet uit de integratie? Dan kun je gebruik maken van onze inbouw service.

Zo beoordelen klanten onze makelaars plugin

(5 / 5)

Fontein Makelaardij, 13 September 2022

positieve en snelle respons op een aanpassingsverzoek aan de website

Shift Up, 2 November 2021

Erg fijn meedenkend marketingbureau

Jasper, 17 February 2021

Specialisten met snelle service

Anoniem, 2 September 2019

Blij met de Realworks plugin en ondersteuning van Tussendoor. De documentatie mag wat uitgebreider met voorbeelden op de afdeling BOG en Nieuwbouw.