Bol.com voor WordPress

Bol.com WordPress plugin Jouw alles in één oplossing voor Bol.com

Koppel Bol.com met jouw WordPress- of WooCommerce website. Bespaar tijd dankzij kant-en-klare email templates, automatiseer je voorraadbeheer, raak niet meer uitverkocht dankzij slimme notificaties en koppel met je eigen facturatieprogramma. Krijg inzicht in jouw klantdata en betaal alleen voor de modules die je gebruikt.

Voor elke Bol partner een passende prijs

Standaard

69

per jaar

Tot 350 bestellingen per maand

Tot 75 producten

Compatible met WooCommerce

Kan worden uitgebreid met add-ons

Meest gekozen

Uitgebreid

129

per jaar

Tot 1.500 bestellingen per maand

Tot 500 producten

Compatible met WooCommerce

Kan worden uitgebreid met add-ons

Compleet

649

per jaar

Onbeperkt aantal bestellingen

Onbeperkt aantal producten

Compatible met WooCommerce

Gratis add-ons inbegrepen*

WooCommerce Bol.com koppeling

De Bol.com plugin koppelt zowel met WordPress als WooCommerce. WooCommerce is hierbij optioneel en niet verplicht. Wanneer je de plugin wil koppelen aan WooCommerce dan kun je hier onze addon voor aanschaffen.

De plugin is ontwikkeld op een solide basis en kan worden uitgebreid met extra modules. Op deze manier creëer je je eigen maatwerk Bol.com koppeling richting WordPress en/of WooCommerce

Bol.com partner programma

Als partner van Bol.com klinkt het je vast niet onbekend in de oren. Data en inzichten vanuit Bol zijn beperkt. 

Verkoop Analyses lopen achter & zijn niet toe te spitsen op dagdelen of uren. Klanten zijn niet te segmenteren en contact opnemen is onmogelijk. 

Met onze Bol.com plugin word je zelf eigenaar van jouw data. Bepaal jij wat je er mee doet en bieden we handvaten om het maximale uit jouw producten en verkoopdata te halen.

Webshop koppeling

Onze Bol.com plugin werkt met zowel WordPress én WooCommerce. Twee kanten op. Product data kan vanuit WooCommerce naar Bol gestuurd worden, maar ook andersom. Voorraad synchronisatie, sales & statistieken, ROI op advertenties en zo veel meer.

LVB, VVB & FBR

De Bol.com WooCommerce plugin werkt op basis van LVB, VVB en FBR. 

Heb je geen WooCommerce? Dan bieden we een overzicht van jouw bestellingen. Heb je wel WooCommerce? Dan kun je bestellingen meenemen in het overzicht van WooCommerce. Fulfillment? Dan sturen we de orders naar hen door.

Notificaties voorraadbeheer

Niets is vervelender dan zelf alles uit moeten zoeken. Wij houden jou daarom liever op de hoogte. 

Stel zelf in of je dagelijks een overzicht wil van je sales en ROI. Moet er nieuwe voorraad naar Bol of je FFC? Wij sturen de notificatie en als klap op de vuurpijl zetten we ook alvast je LVB levering & verzendlabel klaar.

Modules aan- en uitzetten

De kracht van onze Bol.com plugin zit 'm in de modulaire opzet. Je kunt de plugin gebruiken voor een overzicht van je bestellingen, maar ook als krachtig en centraal punt van jouw onderneming. Inzicht in statistieken, marketing en voorraad beheer. Voor ieder van deze facetten hebben wij de geschikte uitbreiding klaar staan.

Bol.com WordPress plugin modules

Voorraad beheer

Voorraad beheer kan enorm lastig zijn, dus helpen we graag om iets meer overzicht te krijgen. Notificaties bij lage voorraad? Schakelen tussen LVB en eigen zending of fulfillment? Automatisch een zending aanmaken? Het kan met onze voorraad module.

Bol.com Marketing

Inzicht in klantdata en klanten bereiken. Met onze marketing module mail je jouw klanten aan de hand van triggers. Een dag na bestellen? Op de dag van levering? Informeren over een aangemelde retour? Creëer je eigen email flow richting klanten.

Statistieken

Wie is je doelgroep. Man of vrouw? Friesland of Limburg? Verkopen je goedkope(re) producten beter dan je duurdere producten? In welk seizoen verkoop je het best? Aan de hand van handige filters zie je precies hoe jouw parter account presteert op Bol.com

Notificaties

Voorraad controleren, verkoopstatistieken opzoeken en prognoses opstellen aan de hand van voorgaande periodes. Dat is verleden tijd. Met onze notificatie module stel jij in welke informatie jij elke dag, week of misschien wel vaker per dag wilt ontvangen. Rapporten afgeleverd in jouw inbox.

Koppeling met facturatiepakketten

Maak je gebruik van een facturatie pakket als WeFact, Moneybird of een ander facturatiepakket?

Onze Bol.com plugin fungeert als middle-man. Zo zorgen we er voor dat je eenvoudig jouw facturatie-pakket koppelt met bol.com om klant-facturen te verwerken.

Bol.com koppeling met Mailchimp en Klaviyo

E-mail marketing is al tijden onderschat. Maak gebruik van de enorme mogelijkheden die Mailchimp of Klaviyo jou bieden en bereik klanten nadat ze een bestelling hebben geplaatst met een van deze twee diensten.

WordPress en Bol.com

De Bol.com plugin werkt met WordPress. Heb je geen webwinkel (WooCommerce)? Dan is dat geen enkel probleem. De Bol.com plugin voor WordPress biedt legio mogelijkheden zónder dat WooCommerce daar voor nodig is.

Automatisch factureren

Handmatig werk verrichten dat ook automatisch kan is iets dat je niet wilt. Die tijd kun je beter besteden. Door gebruik te maken van de automatische factuur functie, bespaar je significant tijd die jouw verkoop account verder helpt.

Betaal alleen voor de modules die je gebruikt

Veel diensten bieden enorm veel mogelijkheden die je niet gebruikt, maar wel betaalt. Bij ons niet.

Onze Bol.com plugin is zo opgebouwd, dat je zelf bepaalt welke modules je in- en uitschakelt. Zo betaal je alleen voor wat je écht gebruikt en creëer je de ultieme Bol.com koppeling voor jezelf.

Voor en door Bol.com partners

Ken je product gaat in dit geval volledig op. De Bol.com plugin voor WooCommerce is ontwikkeld op basis van inzichten van Bol.com partners. 

Waar lopen we tegen aan. Wat missen we. Wat gaat goed? Want dat is net zo belangrijk.

Op deze manier hebben we een enorm sterke Bol.com plugin ontwikkeld voor WordPress en/of WooCommerce. Doe er je voordeel mee!

Verkopen via Bol

De Bol.com plugin is extreem waardevol. Bespaar je zeeën van tijd én geld met onze add-ons.

De bol.com plugin voor WordPress bespaart je meer dan 700,- per jaar. Gebruik je alle uitbreidingen? Dan bespaar je tot wel 5.000,-  per jaar!

Geen handmatige facturen meer sturen, geen voorraad omzetten tussen LVB en eigen levering, niet meer uitverkocht raken en geautomatiseerde marketing om klanten naar jouw WooCommerce winkel te trekken.

Neem vandaag de volgende stap in jouw Bol.com avontuur.

Help je mee? Dan word je beloond!

Help jij mee om de plugin én community rondom de Bol.com plugin voor WordPress waardevol te maken? Dan krijg je van ons een beloning die daar bij past.

Voor elke nieuwe gebruiker die jij aanmeld ontvang je 50 euro! Dit wordt automatisch verrekend als korting op je factuur.

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

Bol.com WordPress plugin

De Bol plugin voor WordPress is jouw alles in één oplossing!

Veel gestelde vragen over de Bol.com plugin

Kan ik de Bol.com plugin combineren met andere diensten?
Kan ik eenvoudig overstappen van andere diensten?
Kan ik automatisch facturen aanmaken voor Bol.com bestellingen?
Ik krijg de foutmelding synchroniseren voorraad mislukt

Zo beoordelen klanten onze plugins

(5 / 5)

Mol & Roubos Makelaardij, 9 January 2024

Goed

Constantijn, 20 December 2023

Snelle en persoonlijke service!

Donorbrain, 15 September 2022

Super! Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Yourtelecom BV, 4 May 2020

Goed werkende plugin en problemen snel en accuraat opgelost.

Blijf op de hoogte van de Bol.com WordPress plugin
Processing ...