Wordpress Plugin

Wordpress Makelaar plugin voor Funda Niet meer leverbaar

Funda is gestopt met het aanbieden van de XML dienst. Hierdoor kunnen wij de Funda WordPress plugin niet meer aanbieden. Weten met welke CRM-pakketten wij allemaal koppelen? 

Prijs van de WordPress Makelaar plugin

Helaas kunnen wij niet een rechtstreekse koppeling tussen WordPress en Funda verzorgen. Om toch je woningen op Funda te vertonen kun je informeren bij je CRM-aanbieder of zij de mogelijkheid bieden om de woningen door te plaatsen op Funda.

Maak je nog geen gebruik van een CRM pakket en wil je het actuele woningaanbod wel op je website hebben? Check dan hier met welke CRM-pakketten onze plugin allemaal koppelt. 

Hoe werkt de WordPress Makelaar plugin

Tussendoor heeft met haar makelaar-plugins oplossingen voor vele CRM pakketten (Realworks, Venum, Goes en Roos & Eyemove).

Makelaars kunnen met de koppeling aanbod toevoegen binnen hun CRM-systeem en die worden vervolgens automatisch doorgeplaatst richting Funda. Op deze manier heb je als makelaar geen omkijken en/of extra werk nadat je je woningen hebt toegevoegd aan je CRM. De woningen worden vervolgens automatisch op je website én op Funda geplaatst.

Veel gestelde vragen over de WordPress Makelaar plugin

Ik wil graag verkocht onder voorbehoud woningen tonen voor verkocht
Werkt de makelaars plugin ook met WPML?
Kan ik een demo aanvragen?
Een object wordt niet bijgewerkt hoe kan dat?
Kan ik vanaf de homepage ook op objecten zoeken?

Bepaal zelf hoe de aanbodpagina's eruit zien

style="object-fit:

Geschikt voor élk thema

Via de Thema-API van de WordPress makelaar plugin kun je alle gewenste data ophalen bij objecten. Je hebt keuze in vrijwel alle gewenste thema’s, omdat je zelf kunt bepalen welke data je wilt weergeven.

style="object-fit:

Aanbod tonen in jouw eigen huisstijl

De plugin kan in ieder thema worden ingebouwd. Dit betekent dat de overzichtspagina's en de objecten volledig naar wens gestyled kunnen worden. Vertoon jouw woningen, bedrijfspanden of nieuwbouw-projecten in je eigen huisstijl. 

Reviews

(5 / 5)

Shift Up, 2 November 2021

Erg fijn meedenkend marketingbureau

Bamboe Marketing, 24 February 2021

Snel contact en behulpzaam

Web Affinity, 14 September 2020

Uitmuntend

Maurice / Online Bazen, 4 February 2020

Wij maken voor een aantal klanten gebruik van Plugins van Tussendoor. Alles werkt zeer aangenaam en duidelijk, en ook de service van Tussendoor is zeer vriendelijk en goed! Uiterst tevreden over hun diensten.