Wordpress Makelaar Plugin

Wordpress Makelaar plugin Geschikt voor Eyemove

Voor elke makelaar een passende prijs

standaard

139

per jaar

tot 25 objecten per dag

1 bijwerkmoment per dag

geschikt voor één koppeling

Meest gekozen

uitgebreid

189

per jaar

tot 75 objecten per dag

3 bijwerkmomenten per dag

geschikt voor vijf koppelingen

compleet

259

per jaar

onbeperkt aantal objecten

onbeperkt bijwerken

onbeperkt aantal koppelingen

Vastgoed op je WordPress website.

WordPress koppelen met Eyemove.

Woningzoekenden klikken vaak door vanuit Funda naar de betreffende makelaars website op zoek naar aanvullende informatie. Hier komt de WordPress Makelaar plugin die koppelt met Eyemove van pas. 

De plugin plaatst automatisch het actuele aanbod op je WordPress site! Zo heb je er geen werk van en is het actuele aanbod altijd zichtbaar op je website.

Wonen.

Woningen die ingevoerd worden in het Eyemove CRM pakket worden automatisch ingeladen door de Makelaar plugin die geschikt is voor Eyemove.

Zo heb je altijd het actuele aanbod woningen - met alle bijbehorende specificaties - op je WordPress website staan.

BOG.

Niet alleen woningen, maar ook BOG (Bedrijfs Onroerend Goed) wordt via de plugin die koppelt met Eyemove automatisch ingeladen. 

Op deze manier toon je niet alleen de woningen, maar ook de BOG objecten automatisch op je website.

Uitbreidingen voor Eyemove.

Je kunt de makelaar plugin die werkt met Eyemove versterken met diverse add-ons. 

Verrijk de data voor bezoekers met aanvullende informatie en geautomatiseerde services. 

Bekijk de beschikbare add-ons verderop deze pagina.

Realtime bijwerken.

Door het aanbod tussen Eyemove en WordPress te synchroniseren, beschik je altijd over het actuele aanbod binnen je WordPress site, zonder dat je hier ook maar enig werk van hebt. 

Besteed je tijd beter, wordt beter gevonden en toon alles in de uitstraling die jij wilt.

SEO Vriendelijk.

Doordat alle data opgeslagen staat op je eigen website, ben je beter vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Bespaar tijd.

De plugin werkt volledig automatisch. Dit bespaart tijd, waardoor je bezig kunt met de dingen die er voor jou toe doen.

Kies je eigen thema.

Je hebt volledige vrijheid in het kiezen van een thema. Omdat je beschikt over alle data in de WordPress database, kun je objecten weergeven in het thema zoals dat jij wilt.

Woningen en bedrijfspanden.

Er is volledige ondersteuning voor objecten zoals wonen en BOG Bedrijfs Onroerend Goed. Ook sluiten we aan op diverse externe diensten via onze krachtige add-ons.

Voor Eyemove Makelaars.

Onze WordPress Makelaar plugin werkt met de XML koppeling vanuit Eyemove. Ben je opzoek naar een andere makelaar koppeling? Bekijk dan ons aanbod met plugins voor makelaars.

Doorontwikkeling.

Wij testen onze plugins uitvoerig aan de hand van meer dan 500 automatische tests.

WordPress Makelaar plugin features

Thema API

De WordPress makelaar plugin die koppelt met Eyemove stelt jou in staat om alle data zo weer te geven als jij wilt. Alle specificaties van woningen (en BOG) binnen het Eyemove CRM worden opgeslagen in de WordPress database en zijn dus beschikbaar. 

Toon woningen optimaal op smartphones en tablets of toon de nieuwste woningen in een slider. Alles is mogelijk!

Eyemove XML

De plugin die koppelt met Eyemove maakt gebruik van de XML-functies van zowel Eyemove als WordPress. 

Hierdoor wordt automatisch het aanbod woningen vanuit Eyemove gesynchroniseerd naar WordPress en beschik je dus altijd over een actueel aanbod.

Dynamische zoeken en filteren

De makelaar plugin voor WordPress werkt met dynamische zoekvelden en filters. Aanbod wordt realtime gesynchroniseerd met de waardes binnen een zoekformulier. Is er geen aanbod (meer) in een specifieke stad, wijk of straat? Dan verdwijnt deze uit het filter. Dit resulteert in een betere ervaring voor bezoekers.

Mapbox, Google Maps en Streetview

De Makelaar plugin voor WordPress beschikt over de nieuwste Google Maps API & Mapbox. Geef kaarten weer met het aanbod uit een provincie, stad of wijk. Toon gerelateerd aanbod op loopafstand of Street View mogelijkheid bij woningen. Zet jezelf op de kaart!

Uitgelichte functionaliteit van de WordPress Makelaar plugin geschikt voor Kolibri

Zoeken naar woningen en objecten.

Woningzoekenden hebben vaak een speciale wens of eis als het gaat om een geschikte woning. Men wil bijvoorbeeld een appartement met lift, minimaal 100m² of drie slaapkamers. Zoeken in het actuele aanbod met de juiste variabelen is ontzettend belangrijk voor makelaars.

Zoeken via filters of kaart.

De makelaar plugin is zo ontwkkeld dat je zelf eenvoudig en intuitief zoekvelden en filters kunt opzetten. Denk hierbij aan woonplaats, type woning, woonoppervlak, een minimale- en maximale prijs. De opties die zichtbaar zijn binnen jouw formulier of filter, zijn eenvoudig aan te passen én worden realtime verwerkt. Hierdoor worden alleen resultaten binnen het aanbod vertoond. 

\

Eyemove CRM.

Het beheren van honderden woningen op meerdere websites is een tijdrovende klus. Als daar ook nog een eigen website bij komt, is dat vaak het ondergeschoven kindje. Via de WordPress Makelaar plugin heb je altijd actueel aanbod op de eigen website staan!

Alle objecten kunnen in eigen de eigen huisstijl geplaatst worden. Een unieke functie waarmee men zich beter kan onderscheiden.