WordPress beveiliging

SSL certificaat WordPress website

SSL Certificaten

Waarom een SSL certificaat?

Sinds 2018 - het intreden van de AVG - ben je verplicht om een veilige website aan te bieden aan jouw bezoekers. Een SSL certificaat is hier een onderdeel van. 

Die verplichting is niet voor niets. Een SSL certificaat zorgt - zoals gezegd - voor een veilige verbinding voor jouw bezoekers. Formulieren die worden verzonden, aankopen die worden gedaan en betalingen die worden afgehandeld worden versleuteld en veilig uitgevoerd. Fijn voor je bezoeker, maar ook voor jou.

Klinkt vrij lastig, is dat het ook? Absoluut niet. Wij nemen het aanvragen, configureren, installeren én vernieuwen van het SSL certificaat uit handen. Op die manier heb je er geen omkijken naar. 

Volledig ontzorgd

Wij nemen de volledige aanvraag, configuratie. installatie en het vernieuwen van de SSL aanvraag uit handen. Hierdoor heb je zelf geen omkijken naar het verzorgen van een SSL certificaat. 

 

Benieuwd naar de opties? Snappen we. Bel of mail ons. We helpen je graag.

Google is ongenadig

Google liep voorop in het doorvoeren van SSL certificaten. Waar je een aantal jaar geleden werd gewaardeerd als je een SSL certificaat voerde, daar wordt je tegenwoordig gestraft wanneer je dit niet doet.

Heb je geen SSL certificaat? Dan markeert Google je website als onveilig.

Een veilige verbinding

Stel je verkoopt artikelen of abonnementen via je website of webwinkel. Dan wil je dat alle gegevens veilig worden opgeslagen en verzonden? Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je bezoekers.

Dit geldt ook voor betalingen en persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld via formulieren. Met een SSL certificaat zorg je dat al het verkeer veilig en versleuteld wordt verzonden.