Webhosting voor WordPress

WordPress hosting

Goedkoop is duurkoop

Wat is webhosting?

Kwalitatieve hosting is in veel gevallen een ondergeschoven kindje. En dat snappen we. Hosting wordt al aangeboden vanaf 1,- per maand. Dat triggert en investeren in "dure hosting" is dan een drempel. We vertellen je graag waarom het verstandig is om dit toch te doen. Tussendoor biedt kwalitatieve hosting, speciaal ingericht voor WordPress websites. Hierdoor wordt jouw website sneller geladen en is deze stabieler bij grote aantallen bezoekers. Bovendien monitoren wij de hosting 24 uur per dag.

Het verschil

Naast bovenstaand risico, komt ook het gegeven dat de 1.000 andere websites niet allemaal gebruik zullen maken van WordPress, maar bijvoorbeeld Joomla, Drupal, Magento of andere CMS systemen. De server (hosting) is dus niet gespecialiseerd en geconfigureerd voor WordPress. Dit kost altijd een (factie van een) seconde en dat heeft weer invloed op de ervaring van de bezoeker en ranking in Google.

Buiten het technische verhaal kun je uiteraard ook indenken hoe de service is als er iets misgaat. Daar waar men bij 'budgethosting' 1.000 klanten tegelijk moet bedienen, zijn dat erbij Tussendoor slechts enkelen. Natuurlijk bieden we ook 1:1 hosting aan. Je hebt dan een eigen server helemaal voor jezelf. Wel zo prettig in het contact!

Een voorbeeld: Het verschil tussen 'budgethosting' en kwalitiatieve hosting is simpel uit te leggen. Waar men 1,- per maand betaalt voor hosting, zijn 500 klanten nodig om de kosten van een server te dekken. Jouw site staat dus met honderden (zo niet duizenden) andere sites op een server. Dit gaat ten koste van de snelheid.

De beste WordPress hosting

Goede WordPress hosting wordt ingericht voor jouw website. De prijzen voor hosting liggen erg uiteen en varieren van een paar euro, tot honderden euro's per maand. Om te kunnen beoordelen welke hosting geschikt is voor jouw website is het belangrijk om te weten waar goede WordPress hosting aan moet voldoen. 

Service

Mocht er sprake zijn van een storing, hoe wordt je dan geholpen en hoe snel zijn de issues verholpen? Kun je iemand bellen als je problemen ervaart? Niet onbelangrijk, zeker wanneer je bijvoorbeeld een webshop hebt die offline is of wanneer je campagnes hebt lopen. In zulke gevallen verdient degelijke hosting zichzelf snel terug.

Snelle hosting

Wanneer je hosting afsluit wordt je website op een server geplaatst. Over het algemeen geldt de stelregel: als je weinig betaalt deel je een server met veel andere websites. Dit gaat ten koste van de snelheid, wat slecht is voor zowel de gebruikerservaring van je bezoekers als je ranking binnen Google.

Specialisatie

Als WordPress expert zijn wij gespecialiseerd in het optimaliseren van servers voor WordPress. Dit betekent dat de server zo ingericht wordt dat dit afgestemd is voor WordPress installaties. Voor jou een voordeel, want je website laadt sneller en is stabiel bij grote bezoekersaantallen. 

Opslagruimte

Per server is een bepaalde schijfruimte beschikbaar. Hoewel onze servers ingericht zijn voor WordPress kan de beschikbare schijfruimte niet voldoende zijn. Wij monitoren dit nauwkeurig en geven je een heads-up wanneer je aan de top zit. Mocht je extra schijfruimte nodig hebben dan kun je hier eenvoudig een add-on voor aanschaffen.

Hosting maatwerk mogelijk

Heb je een grote webshop of een website waarbij gebruikers zelf media kunnen uploaden? Dan wil je voorkomen dat je website traag wordt of overbelast raakt tijdens piekdagen zoals Black Friday. Een eigen server die volledig is afgestemd op jouw website is dan een perfecte oplossing en zorgt ervoor dat je website blijft draaien als een zonnetje. 

Monitoren van hosting

Wij monitoren onze hosting 24/7. Zo hoef jij niet in de gaten te houden of je website online is. Komen we een issue tegen? Dan gaan we hier direct mee aan de slag.

Veelgestelde vragen over WordPress webhosting

Is WordPress gratis?
Ik ben niet helemaal bekend met WordPress
Wat is webhosting?
Wat is een VPS?

Webhosting advies

Benieuwd welke hosting geschikt is voor jou website of zoek je een partij om jouw WordPress website door te laten hosten? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Contact opnemen
Processing ...

Reviews

(5 / 5)

Mustmedia, 30 December 2022

Fijne partij om mee samen te werken. Komen afspraken na, zijn accuraat, flexibel en denken met je mee

Kopinsky Makelaardij, 2 April 2021

Snelle actie op mijn gestelde vragen en zeer tevreden over de afhandeling hiervan!

Bob, 23 February 2021

Professioneel ontwikkelde plugin (makelaars) en zeer fijn contact tijdens de werkzaamheden. Snelle reactie & uitgebreide support. Aanrader!

QuickOnline B.V., 30 November 2020

Snelle en goede service.