SEO

WordPress Zoekmachine Optimalisatie

Beter gevonden worden door je concurrenten? Elke maand meer bezoekers vanuit Google en andere zoekmachines? Wij helpen je om meer resultaat te behalen met je SEO inspanningen. We gaan aantoonbaar jouw zichtbaarheid vergroten.

WordPress Zoekmachine Optimalisatie SEO

SEO

SEO is een product van de lange adem. Je geduld wordt op de proef gesteld. Wil je snel resultaten boeken? Dan ga je adverteren (SEA). Jouw advertenties worden vertoond zolang hier budget voor wordt vrijgemaakt. Maar je wil ook scoren in Google zonder hiervoor te betalen. Daarom combineren wij SEA altijd met een sterke SEO strategie. Zo ben jij verzekerd van een goede positie in Google. Zowel op de korte- als op de lange termijn. 

Verzekerd van kwaliteit

Om jou verder te helpen, moeten we op de hoogte zijn van de meest recente tools en mogelijkheden. Moeten we trends zien aankomen en de programma's van Google op ons duimpje kennen.

Daarom zijn wij een door Google erkende partner. Google toetst ons op de kwaliteit van de campagnes en op het terugverdienen van de investering in diezelfde campagne (ROI). Zo ben jij verzekerd van de hoogste kwaliteit in werkzaamheden en campagnes.

Google accreditaties

Hoe maken we jouw SEO succesvol?

Elke SEO strategie is compleet maatwerk per organisatie. Waarom? Iedere organisatie is anders en werkt op zijn eigen manier. We hebben allemaal onze eigen doelstellingen. Een makelaar wil meer aanbod, een webshop wil meer producten verkopen. De vorm waarin leads worden verzameld verschilt.

Wil je jouw naamsbekendheid vergroten en een autoriteit worden binnen je branch? Of vind je het belangrijker om meer leads te verzamelen? We brengen alles in kaart, nog vóórdat er een marketingstrategie wordt opgesteld. Startend vanuit de basis met een audit, volgt een strategisch advies gebaseerd op uw doelstelling en behoeftes. Dit werken we uit tot de meest effectieve aanpak.

Goede SEO is meer dan alleen een basis optimalisatie. SEO heeft ook invloed op je contentmarketing-strategie. Samen werken we datagedreven naar een hogere ranking in de zoekmachines.

Zoekwoordenonderzoek

Van levensbelang voor jouw vindbaarheid. Waar zoekt jouw doelgroep op? Het zoekwoorden onderzoek geeft jou inzicht in waar mensen op zoeken als ze op zoek zijn naar jouw product of dienst. 

Technische SEO

Technische SEO is vaak een ondergeschoven kindje, maar minstens net zo belangrijk als de rest. Een snelle website, die goed te indexeren is door zoekmachines (zoals Google) en voldoet aan de laatste eisen die worden gesteld. 

Linkbuilding

Autoriteit, daar draait het om bij Linkbuilding. Hoe meer websites verwijzen naar jouw website, hoe belangrijker jouw content is. Althans, als je de juiste linkbuild-strategie hanteert.  

Kies voor kwalitatieve en organische links en ga absoluut niet voor een korte termijn oplossing. Die werkt averechts.

Contentmarketing

Onze tijd is steeds schaarser en dat geldt ongetwijfeld ook voor de tijd van jouw bezoekers. zorg dan ook voor kwalitatieve content, iets waar jouw bezoeker wat aan heeft.

Hoe beter jouw inhoud, hoe minder snel je bezoeker weg-klikt. En dié statistiek bepaald hoe Google jou waardeerd.

Lokale SEO

Dé manier voor ondernemers die zich richten op lokale zoekers. Denk aan restaurants, kappers en andere fysieke lokale ondernemingen.

Bereik jouw lokale zoekers en doelgroep door het gericht inzetten van een lokale SEO strategie.

Neem contact op
Processing ...

Zo beoordelen klanten onze zoekmachine optimalisatie

(5 / 5)

Bamboe Marketing, 24 February 2021

Snel contact en behulpzaam

Anoniem, 25 March 2020

Fijn bedrijf. Ze hebben met met een aantal kleine zaken geholpen voor mijn bestellingen via de site. Alles werkt keurig

Car Travel Shop, 2 December 2019

Goede ervaring

SOXS, 24 January 2019

Hele goede partij om mee samen te werken niet bang om uitdagingen aan te gaan en mee te denken. Als veeleisende webshophouder nog nooit in de kou blijven staan.