SEO

SEO Zoekmachine Optimalisatie

WordPress Zoekmachine Optimalisatie SEO

Zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor alle (marketing) activiteiten die gedaan worden om de website of app van jouw bedrijf organisch (ook wel: niet betaald) beter zichtbaar te maken in de zoekmachines. Met als doel om hoog op de ranglijst te komen op ‘jouw’ zoekwoorden en naar die felbegeerde #1 positie te stijgen.

En dát is een doel voor de lange termijn. Want een geoptimaliseerde tekst voor SEO is meer dan alleen het inzetten van de juiste zoekwoorden. Google indexeert en beoordeelt alle websites op honderden rankingfactoren. Juist de samenstelling van al deze factoren bepaalt je rangschikking in de zoekresultaten, en natuurlijk hoort daar het zoekwoord ook bij.

SEO en SEA

SEO is een product van de lange adem. Je geduld wordt op de proef gesteld. Wil je snel resultaten boeken? Dan ga je adverteren (SEA). Jouw advertenties worden vertoond zolang hier budget voor wordt vrijgemaakt. Maar je wil ook scoren in Google zonder hiervoor te betalen. Daarom combineren wij SEA altijd met een sterke SEO strategie. Zo ben je verzekerd van een goede positie in Google. Zowel op de korte- als op de lange termijn. 

SEO Expert

Om jou verder te helpen, moeten we op de hoogte zijn van de meest recente tools en mogelijkheden. Moeten we trends zien aankomen en de programma's van Google op ons duimpje kennen.

Daarom zijn wij een door Google erkende partner. Google toetst ons op de kwaliteit van de campagnes en op het terugverdienen van de investering in diezelfde campagne (ROI). Zo ben jij verzekerd van de hoogste kwaliteit in werkzaamheden en campagnes.

Google accreditaties

WordPress SEO optimalisatie

Zoals dat ook werkt in de échte wereld hebben duurzame relaties tijd nodig. Dat geldt ook voor het organisch verkeer dat leidt naar je WordPress website. Websites die hoog staan in de zoekmachines worden door de (be)zoeker gezien als relevant, belangrijk en betrouwbaar. Succesvolle organisaties halen 40% tot soms wel 70% van hun verkeer naar de website uit organic search . En dat is mooi, want voor dat verkeer hoef je niet te betalen.

SEO Audit

Een SEO strategie is geen vastomlijnd plan. Want elke organisatie heeft andere doelen én andere producten. Een makelaar wil meer huizen in het aanbod, een webshop wil meer verkopen. Wil je naamsbekendheid en een autoriteit binnen je branche worden of vind je het belangrijker dat je structureel meer leads verzamelt? De vorm en doelen verschillen en daarmee ook onze aanpak. 

We brengen alles in kaart, nog vóórdat er een marketingstrategie wordt opgesteld. Startend vanuit de basis met een audit, volgt een strategisch advies gebaseerd op jouw doelstelling en behoeftes. Dit werken we uit tot de meest effectieve aanpak.

Goede SEO is meer dan alleen een basis optimalisatie. SEO heeft ook invloed op je contentmarketing-strategie. Samen werken we datagedreven naar een hogere ranking in de zoekmachines.

Zoekwoordenonderzoek

Van levensbelang voor jouw vindbaarheid. Waar zoekt jouw doelgroep op? Het zoekwoorden onderzoek geeft jou inzicht in waar mensen op zoeken als ze op zoek zijn naar jouw product of dienst. 

Technische SEO

Technische SEO is vaak een ondergeschoven kindje, maar minstens net zo belangrijk als de rest. Een snelle website, die goed te indexeren is door zoekmachines (zoals Google) en voldoet aan de laatste eisen die worden gesteld. 

Linkbuilding

Autoriteit, daar draait het om bij Linkbuilding. Hoe meer websites verwijzen naar jouw website, hoe belangrijker jouw content is. Althans, als je de juiste linkbuild-strategie hanteert.  

Kies voor kwalitatieve en organische links en ga absoluut niet voor een korte termijn oplossing. Die werkt averechts.

Contentmarketing

Onze tijd is steeds schaarser en dat geldt ongetwijfeld ook voor de tijd van jouw bezoekers. zorg dan ook voor kwalitatieve content, iets waar jouw bezoeker wat aan heeft.

Hoe beter jouw inhoud, hoe minder snel je bezoeker weg-klikt. En dié statistiek bepaald hoe Google jou waardeerd.

Lokale SEO

Dé manier voor ondernemers die zich richten op lokale zoekers. Denk aan restaurants, kappers en andere fysieke lokale ondernemingen.

Bereik jouw lokale zoekers en doelgroep door het gericht inzetten van een lokale SEO strategie.

Neem contact op
Processing ...