SEO

WordPress Zoekmachine Optimalisatie

Beter gevonden worden dan je concurrenten? Laat ons jou helpen met je SEO strategie. We gaan aantoonbaar jouw organische zichtbaarheid vergroten en zorgen ervoor dat jouw website meer relevant verkeer vanuit de zoekmachine genereert. 

WordPress Zoekmachine Optimalisatie SEO

Scoor met SEO hoge resultaten op de lange termijn

SEO staat voor alle (marketing) activiteiten die gedaan worden om de website of app van jouw bedrijf organisch (ook wel: niet betaald) beter zichtbaar te maken in de zoekmachines. Met als doel om hoog op de ranglijst te komen op ‘jouw’ zoekwoorden en naar die felbegeerde #1 positie te stijgen.

En dát is een doel voor de lange termijn.  Want een geoptimaliseerde tekst voor SEO is meer dan alleen het inzetten van de juiste zoekwoorden. Google indexeert en beoordeelt alle websites op honderden rankingfactoren. Juist de samenstelling van al deze factoren bepaalt je rangschikking in de zoekresultaten, en natuurlijk hoort daar het zoekwoord ook bij.

SEO en SEA | Verzekerd van een goede positie

SEO is een product van de lange adem. Je geduld wordt op de proef gesteld. Wil je snel resultaten boeken? Dan ga je adverteren (SEA). Jouw advertenties worden vertoond zolang hier budget voor wordt vrijgemaakt. Maar je wil ook scoren in Google zonder hiervoor te betalen. Daarom combineren wij SEA altijd met een sterke SEO strategie. Zo ben jij verzekerd van een goede positie in Google. Zowel op de korte- als op de lange termijn. 

Verzekerd van kwaliteit

Om jou verder te helpen, moeten we op de hoogte zijn van de meest recente tools en mogelijkheden. Moeten we trends zien aankomen en de programma's van Google op ons duimpje kennen.

Daarom zijn wij een door Google erkende partner. Google toetst ons op de kwaliteit van de campagnes en op het terugverdienen van de investering in diezelfde campagne (ROI). Zo ben jij verzekerd van de hoogste kwaliteit in werkzaamheden en campagnes.

Google accreditaties

Maak jouw website relevant, belangrijk en betrouwbaar

Zoals dat ook werkt in de échte wereld hebben duurzame relaties tijd nodig. Dat geldt ook voor het organisch verkeer dat leidt naar je website. Websites die hoog staan in de zoekmachines worden door de (be)zoeker gezien als relevant, belangrijk en betrouwbaar. Succesvolle organisaties halen 40% tot soms wel 70% van hun verkeer naar de website uit organic search . En dat is mooi, want voor dat verkeer hoef je niet te betalen!

Hoe maak ik mijn SEO succesvol?

Een SEO strategie is geen vastomlijnd plan. Want elke organisatie heeft andere doelen én andere producten. Een makelaar wil meer huizen in het aanbod, een webshop wil meer verkopen. Wil je naamsbekendheid en een autoriteit binnen je branche worden of vind je het belangrijker dat je structureel meer leads verzamelt? De vorm en doelen verschillen en daarmee ook onze aanpak. 

We brengen alles in kaart, nog vóórdat er een marketingstrategie wordt opgesteld. Startend vanuit de basis met een audit, volgt een strategisch advies gebaseerd op uw doelstelling en behoeftes. Dit werken we uit tot de meest effectieve aanpak.

Goede SEO is meer dan alleen een basis optimalisatie. SEO heeft ook invloed op je contentmarketing-strategie. Samen werken we datagedreven naar een hogere ranking in de zoekmachines.

Zoekwoordenonderzoek

Van levensbelang voor jouw vindbaarheid. Waar zoekt jouw doelgroep op? Het zoekwoorden onderzoek geeft jou inzicht in waar mensen op zoeken als ze op zoek zijn naar jouw product of dienst. 

Technische SEO

Technische SEO is vaak een ondergeschoven kindje, maar minstens net zo belangrijk als de rest. Een snelle website, die goed te indexeren is door zoekmachines (zoals Google) en voldoet aan de laatste eisen die worden gesteld. 

Linkbuilding

Autoriteit, daar draait het om bij Linkbuilding. Hoe meer websites verwijzen naar jouw website, hoe belangrijker jouw content is. Althans, als je de juiste linkbuild-strategie hanteert.  

Kies voor kwalitatieve en organische links en ga absoluut niet voor een korte termijn oplossing. Die werkt averechts.

Contentmarketing

Onze tijd is steeds schaarser en dat geldt ongetwijfeld ook voor de tijd van jouw bezoekers. zorg dan ook voor kwalitatieve content, iets waar jouw bezoeker wat aan heeft.

Hoe beter jouw inhoud, hoe minder snel je bezoeker weg-klikt. En dié statistiek bepaald hoe Google jou waardeerd.

Lokale SEO

Dé manier voor ondernemers die zich richten op lokale zoekers. Denk aan restaurants, kappers en andere fysieke lokale ondernemingen.

Bereik jouw lokale zoekers en doelgroep door het gericht inzetten van een lokale SEO strategie.

Neem contact op
Processing ...

Zo beoordelen klanten onze zoekmachine optimalisatie

(5 / 5)

Webbakery B.V., 25 November 2021

Plugins werken perfect en goede service!

Harald van Veghel, Stroomland Coaching, 16 February 2021

Tussendoor heeft mij ondersteund met de technische verbetering van mijn site en de verbetering van de vindbaarheid op internet. Dat project is meer dan geslaagd, de bezoekersaantallen zijn nog steeds sterk aan het stijgen. Hulde daarvoor aan Tussendoor, met name aan Bauke Buwalda!

Martijn van Beckhoven, 15 December 2020

Het binnenhalen van de makelaarsdata liep in eerste instantie niet goed. Ik zal wel iets niet goed gedaan hebben... Werd door Tussendoor snel opgelost. Top!

QuickOnline B.V., 30 November 2020

Snelle en goede service.