Over Tussendoor

Ons team. Vol enthousiaste specialisten

Samen sterk

Alleen is maar alleen en samen staan we sterk. Wij hebben alle kennis onder één dak om jou online beter zichtbaar te maken, je te helpen met uitdagende maatwerk oplossingen. Om tijd te besparen en geld te verdienen. Om je te helpen met de meest uitdagende en ambitieuze WordPress uitdagingen. 

Hier hebben we elkaar voor nodig. Wij zorgen voor de techniek, jij voor de inhoud. We vertellen samen jouw verhaal, verkopen jouw dienst of product en blijven proactief aan de knoppen draaien.

Google accreditaties

Jouw online expert

Wij gaan voor die glimlach. Bij jou én bij je klant. We zetten de toon met de juiste user experience. We kennen alle ins en outs van Google. We blijven bijsturen en optimaliseren op basis van data. Zo zorgen wij voor optimaal resultaat. Zo zorgen wij voor die glimlach.

Tussendoor als partner

White label B2B samenwerking

Krachten bundelen? Wij voeren allerhande werkzaamheden voor je uit. Heeft white-label de voorkeur? Geen punt. Van kleine fixes tot grote vraagstukken, wij denken met je mee. We nemen het klantcontact over, of juist niet. Informeer naar onze B2B mogelijkheden. 

Tussendoor Rick Contact

Onze organisatie

Tussendoor B.V. is opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerde WordPress partner. Binnen Nederland, maar ook buiten haar landsgrenzen. 

Wij hebben een platte bedrijfscultuur. Dit betekent; geen bazen, korte lijnen, direct contact en beslissingsbevoegdheid voor iedereen.

Inmiddels bestaat ons team uit 20 enthousiaste medewerkers. Dankzij onze platte en open organisatie kennen we geen bazen en managers. Communiceren doen we horizontaal en hierdoor kunnen we snel schakelen. Tussendoor is inmiddels onderdeel van TOV. Benieuwd naar onze openstaande vacatures of bedrijfscultuur? Op TOV.team lees je meer!

 

Aangenaam. Hier zijn we dan.

Jouw vakspecialisten.

Wij zijn Tussendoor en wij zijn jouw vakspecialist. Omdat we je helpen met oplossingen, omdat we je voorzien van eerlijk advies. We voeren niet braaf uit wat je ons vraagt, maar willen jouw probleem oplossen. We zoeken oplossingen buiten de begaande paden. Op een duurzame en efficiënte manier. Dat is Tussendoor, aangenaam. Spreken we je snel?