Tussendoor

Waarom we doen, wat we doen

Wij zijn tussendoor en we weten dondersgoed waarom we doen wat we doen. Benieuwd? Lees snel verder!

Aangeaam

Wij zijn Tussendoor

Als je het ons vraag, zijn de verplichte missies en visies oersaai. Na het lezen van de eerste alinea val je al bijna in slaap.. Zo.. Plof, met je hoofd op het toetsenbord.

Waarom wij dan toch aandacht besteden aan deze pagina? Omdat we de uitdaging graag aangaan om wél een leuke missie en (vooral) visie te schrijven. Hier is dus jouw uitdaging: lees deze uit zonder 'm slaapverwekkend te vinden.

Shit! Het lukt niet... I like it

De wereld mooier maken… Klanten helpen om hun doelen te bereiken… Daar kan meteen een streep doorheen. Want dat kom niet in onze missie- en visie terug. En natuurlijk willen we een mooie wereld, waarin mensen hun doelen halen. Maar daar stappen wij 's ochtendsvroeg ons bed niet voor uit.

 

Daag ons uit

Waarom dan wel? Waar doen wij het allemaal voor?

Om antwoord op die vraag te geven hebben we er - zoals het Tussendoor en TOV betaamt - met z'n allen over nagedacht. Waarom doen wij wat we doen? 

Het antwoord op die vraag bleek lastig, maar.. We zijn er uit. Helaas zijn we geen innovators, die eer mogen we onszelf nog niet geven, maar we komen wel dichtbij. Early adopters. Dat is wat we zijn. Maar, wat heeft dat te maken met onze visie?

We klagen, maar houden er van.

Early adopters lopen graag voorop. Houden van nieuwe techniek. De mogelijkheden van morgen. We gaan graag verder, dan de mogelijkheden die er al zijn. 

Dát is exact de reden waarom wij 's morgens ons bed uit stappen. 

We bijten ons vast in complexe problemen. Worden graag uitgedaagd, klagen even dat het niet lukt en lossen het op. We ontwikkelen oplossingen die nog niet bestaan. Daar krijgen we energie van