Makelaar plugin voor WordPress

WordPress makelaar koppeling

Geschikt voor Realworks, Kolibri, Pyber, Tiara, Eyemove en Skarabee

Makelaar SEO tips

Makelaars CRM koppelen met Realworks?

WordPress plugin voor makelaars

Tussendoor dient momenteel honderden makelaars via één van onze makelaars koppelingen richting WordPress. Zo bieden wij koppelingen voor de CRM systemen van Realworks, Venum, Kolibri, Eyemove en Goes & Roos.

Het grootste voordeel van de koppeling is, in een notendop, dat je de data vanuit het CRM pakket 1:1 naar je WordPress site toetrekt. Hierdoor kun je volledig in je eigen huisstijl objecten weergeven én scoor je ook nog eens veel beter in Google.

Onderstaand vind je beknopte informatie over de koppeling en heb je de mogelijkheid om meer inforamtie te downloaden, de plugin pagina(s) te bekijken of direct de koppeling aan te schaffen.

WordPress makelaar plugin geschikt voor Realworks

Realworks is een - in Nederland - bekend CRM pakket binnen de makelaars branche. Realworks biedt diverse oplossingen voor makelaars in de vorm van woningen, bedrijfspanden (BOG), nieuwbouwprojecten en agrarische objecten (A&LV). Al deze koppelingen worden in de WordPress Makelaars plugin (geschikt voor Realworks) ondersteund en kunnen dus 1:1 ingeladen worden in de WordPress site.

Met de makelaars koppeling van Tussendoor kun je je volledig profileren in je eigen huisstijl en ben je optimaal vindbaar.

WordPress makelaar plugin geschikt voor Kolibri

Kolibri is een partij waar Tussendoor steeds intentiever mee samenwerkt. Tussendoor heeft voor Kolibri een koppeling welke woningen en bedrijfspanden synchroniseert. Ook - nu in béta - nieuwbouwprojecten zullen vrijwel direct worden ondersteund zodra deze worden uitgerold.

Met de Kolibri WordPress plugin kun je 1:1 het actuele aanbod vanuit het Kolibri CRM inladen in jouw WordPress site en volledig weergeven in jouw huisstijl. Daarnaast geniet je ook bij deze makelaars koppeling van alle SEO voordelen t.b.v. vindbaarheid in Google.

*Deze koppeling werkt internationaal en is in vele talen verkrijgbaar. 

style="width:

WordPress makelaar plugin geschikt voor Eyemove

Om ons aanbod makelaars koppelingen compleet te maken, voorziet Tussendoor ook in een koppeling met het makelaarspakket van Eyemove. Evenals bij onze andere WordPress makelaars koppelingen is ook vanuit Eyemove het aanbod te synchroneren en haal je dit 1:1 naar jouw WordPress site toe.

Evenals bij al onze andere WordPress makelaars koppelingen zijn ook bij de Eyemove koppeling de vindbaarheid en uitstraling de grootste voordelen. Volledige uitstraling in jouw huisstijl en optimale vindbaarheid in Google.

WordPress makelaar plugin geschikt voor Skarabee

Skarabee is evenals bovenstaande aanbieders een CRM aanbieder voor de makelaars branche. Skarabee levert makelaars oplossingen voor vastgoedmakelaars en daar haken wij met Skarabee WordPress plugin op in. Objecten worden vanuit Skarabee 1:1 doorgestuurd naar WordPress, waardoor je altijd je actuele Skarabee aanbod op je WordPress website hebt.

Evenals bij onze andere makelaars koppelingen biedt dit vele voordelen ten opzichte van de uitstraling en vindbaarheid in Google. Omdat je beschikt over alle data van jouw objecten, kun je deze weergeven zoals jij dat wilt. In iedere gewenst format, voor computers, laptops, smartphones, tablets, etc

WordPress makelaar plugin geschikt voor Pyber

Pyber is een aanbieder van CRM pakketten voor Makelaars. In samenwerking met Pyber hebben wij de WordPress plugin ontwikkeld voor makelaars, die koppelt met het Pyber CRM.

Zoals je van onze makelaar plugin voor WordPRess gewend bent, haalt de plugin die geschikt is voor Pyber alle beschikbare velden op en slaat deze op in jouw WordPress website.

WordPress makelaar plugin geschikt voor Tiara

Tiara is hét centrale portaal als het gaat om de Makelaars plugin voor WordPress. Vrijwel alle NVM pakketten - en dan doelen we op de CRM en KA's - koppelen met Tiaran.

Zowel woningen, bedrijfspanden als agrarisch en landelijk vastgoed wordt gekoppeld via onze makelaars plugin voor Tiara. Vervolgens kun je de plugin die geschikt is voor Tiara inzetten voor Eyeove, Kolibri, Omniboxx, Pararius Office, Pyber, Realworks, Skarabee en Yes-Co.

Op deze manier is het geen probleem als je een collectief aanbod wilt van een aantl vestigingen die aansluiten op een ander pakket, als je een website wil met verzamel-aanbod van diverse makelaars of als je bijvorbeeld wisselt van CRM of KA pakket.

style="width:

Oplossingen met onze Makelaars plugin voor WordPress

Veel gestelde vragen over onze makelaar plugin voor WordPress

Bellen en gebeld worden

Kan ik een demo aanvragen?
Werkt de plugin met mijn Makelaars thema?
Werkt de makelaars plugin ook met WPML?
Ik switch van Makelaar CRM, kan ik de plugin hergebruiken?

Beoordelingen over onze WordPress makelaar plugin

(5 / 5)

Mol & Roubos Makelaardij, 9 January 2024

Goed

Anoniem, 24 February 2021

Zeer goede service.

QuickOnline B.V., 30 November 2020

Snelle en goede service.

QuickOnline B.V., 30 November 2020

Snelle en goede service.