WPML voor makelaars

Jouw makelaar plugin meertalig met WPML Geschikt voor alle makelaar plugins

Maak jouw WordPress website meertalig met de WPML add-on voor onze makelaar plugins. Deze WPML add-on is te gebruiken met alle makelaar plugins voor WordPress

WordPress meertalig mutilang

Het is zover

Jullie veelgevraagde feature is beschikbaar. WPML ondersteuning voor onze makelaar plugins. De WPML add-on zorgt dat je aanbod dat verwerkt wordt via de makelaar plugins kunt vertalen via WPML.

Werkt met alle makelaar plugins

De WPML add-on werkt met al onze makelaar plugins. Je kunt deze dus inzetten voor de makelaar plugin die koppelt met Realworks, Kolibri, Pyber, Eyemove, Skarabee en Tiara

WPML voordelig beschikbaar via Tussendoor

Als klant van Tussendoor kun je de WPML plugin voordeliger aanschaffen. Voor meer informatie neem je contact met ons op.

Integratie uitbesteden of zelf doen

De WPML add-on voor de makelaar plugin vereist een integratie. Deze kun je zelf doen, maar zoals je van ons gewend bent kun je de installatie en integratie ook uitbesteden.

Onbeperkt talen toevoegen

Binnen de WPML plugin heb je de mogelijkheid om onbeperkt talen toe te voegen. Er is geen limiet. 

Alle features

style="object-fit:

Geschikt voor élk thema

De WPML add-on voor de WordPress makelaar plugin kan worden ingezet in ieder gewenst thema, net zoals onze makelaar plugin zelf. 

style="object-fit:

Perfect voor Google

Scoor not beter in Google. Werk aan de hand van language tags en geef jouw (internationale) bezoekers meer informatie over de taal van jouw website en zorg dat ze altijd op de juiste pagina en taal terecht komen.

Ga direct aan de slag met WPML voor jouw makelaar site
Processing ...

Zo beoordelen klanten onze makelaar plugin

(5 / 5)

Shift Up, 2 November 2021

Erg fijn meedenkend marketingbureau

Yourtelecom BV, 4 May 2020

Goed werkende plugin en problemen snel en accuraat opgelost.

Anoniem, 25 March 2020

Fijn bedrijf. Ze hebben met met een aantal kleine zaken geholpen voor mijn bestellingen via de site. Alles werkt keurig

Makelaar, 27 June 2019

Tussendoor heeft een goed product wanneer je gebruik maakt van Realworks, maar toch een moderne website wil. Het is fijn om met hen samen te werken door de goede en vlotte communicatie. Het eindproduct ziet er zeer goed uit. De plugin is volledig aan te passen naar jouw wens, dus perfect voor als je wil werken in jouw huisstijl. Wij zijn erg blij met onze plugin!