Wordpress

WordPress. Daar zijn we gewoon de beste in.

We gaan geen uitdaging uit de weg. Websites, webshops, plugin ontwikkeling, marketing: we maken er samen met jou een succes van!

WordPress specialist

Dé WordPress specialist. Dat zijn we. We kennen WordPress van binnenuit. Werken graag aan WordPress oplossingen en helpen jou graag bij uitdagende vraagstukken. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op WordPress gebied?

We helpen je graag

Een greep uit onze WordPress oplossingen

Blog - WordPress logo

WordPress website

De oplossing die bij jouw past. Gebruik maken van onze hybride oplossing? Of toch volledig maatwerk? Wij gaan voor de oplossing die bij jou past

Lees meer

Ecommerce WordPress

Je eerste webwinkel? Of aan de hand van A/B tests je webwinkel optimaliseren? Een configurator of meertalig verkopen?

Lees meer

WordPress plugin development

Gebruik maken van onze plugins of een eigen plugin ontwikkelen? Een bestaande plugin uitbreiden? Wij kunnen het.

Lees meer

WordPress onderhoud

Onderhoud en backups. Wij bieden onderhoud dat bij de omvang van je website of webwinkel past.

Lees meer

WordPress webhosting

Snelheid van je website is steeds belangrijker. Een optimale hosting omgeving is daarvoor essentieel. Wij leveren uitsluitend WordPress oplossingen en kunnen daardoor jouw WordPress hosting optimaliseren voor het gebruik van WordPress. Neem contact met ons op om jouw WordPress Hosting oplossing te ontdekken.

WordPress maatwerk

Uitdagingen. Daar worden we blij van. Maak het ons moeilijk en we kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan. Maatwerk oplossingen in de vorm van nieuwe plugins, uitbreidingen op bestaande plugins of oplossingen in webwinkels zoals configurators voor producten. We gaan niks uit de weg.

WordPress training

Je hebt een WordPress site, maar kent nét niet de fijne kneepjes om 'm optimaal te beheren. Of en je helemaal nieuw in het WordPress avontuur gestapt? We bieden WordPress training op maat. Geen kant en klaar pakket, maar een training die gericht is op jou. WordPress training kan al vanaf één individu tot middelgrote groepen.

WordPress SEO

Omdat we je graag op weg helpen, hebben we een WordPress handleidingen sectie op onze website. Je vindt deze bovenin het menu. De handleidingen zijn divers en gericht op zowel WordPress gebruik, ontwikkeling en het inzetten van onze plugins.

Veel gestelde vragen over WordPress

Is WordPress gratis?
Ik ben niet helemaal bekend met WordPress