Je wilt niet zonder

WordPress onderhoud

Doe jezelf én je bezoekers een plezier. Zorg voor een up-to-date WordPress website. Bescherm jezelf met back-ups en bied je bezoekers een zorgeloze, veilige ervaring.
WordPress Onderhoud

Blijf up to date

Laat je WordPress website onderhouden

Letterlijk en figuurlijk. Sinds 2018 - de AVG - ben je verplicht om te zorgen voor een veilige en up-to-dat website voor jouw bezoekers. Wij helpen je daarbij. We nemen het bijwerken van WordPress en plugins uit handen, voorzien de site van een SSL certificaat en maken back-ups. Zo weet je zeker dat jouw website draait als een zonnetje. Moet je eigenlijk ook willen. Wil je iets wijzigingen aan je website? Ook daar ondersteunen we bij.

Dubbele back-ups

Wij maken tot viermaal per dag een backup van je website of webwinkel en slaan deze op twee locaties op. Gaat er iets mis op de website, om welke reden dan ook, dan staan er meerdere back-ups klaar. Om absoluut zeker te zijn dat er niets misgaat wordt deze op twee locaties opgeslagen. Wel zo prettg.

Spam & hack monitoring

Wij monitoren je website 24/7. Hierbij kijken we naar beschikbare updates, maar filteren we ook direct op spam-comments en houden we verdacht verkeer in de gaten. Op deze manier kunnen we direct ingrijpen als dat nodig is.

Waarom WordPress onderhoud?

Beschik je over een WordPress website of webwinkel? Voer je zelf  updates uit, maar weet je niet precies wat je doet en of alles wel goed gaat? Wat als er problemen ontstaan, kun je die zelf dan oplossen? Heb je wel gedacht aan het maken van een back-up?

Een aantal vragen die je jezelf kunt stellen bij het onderhouden van je eigen WordPress website. WordPress ontwikkelt zich erg snel en ook alle daarbij horende modules voeren regelmatig updates uit. Dit is soms om nieuwe functies toe te voegen, maar vaak ook ten behoeven van veiligheid & snelheid.

Omdat WordPress zo immens populair is, zijn de mogelijkheden enorm. Het nadeel dat hier echter aan vast zit, is dat het ook voor hackers een erg interessant systeem is op hun pijlen op te richten. Veiligheid is dan ook een pré. Het updaten van je website is dan ook van essentieel belang.

Veel gestelde vragen over WordPress onderhoud

Is WordPress onderhoud verplicht?
Kan ik WordPress zelf nog updaten?
Kan ik zelf plugins plaatsen?

Zo beoordelen klanten ons WordPress onderhoud

(5 / 5)

Susanne, HR makelaars, 17 February 2023

Iwan van Tussendoor hielp heel pro actief. Hij dacht mee en met oplossingen. Dankzij zijn onderzoek en de terugkoppeling over onze website zijn we inmiddels een flink stuk verder. Iwan had dit niet hoeven doen maar was heel bereidwillig even mee te denken. Dat schept vertrouwen.

ClickResults Marketing, 1 November 2021

Tussendoor developed a sophisticated product-configuration WordPress plugin that eliminated the friction and complexity of buying a product averaging $15,000 per sale. From start to finish, collaborating with Tussendoor was professional and informative. I can't wait to work with this team again!

Jasper, 17 February 2021

Specialisten met snelle service

Yourtelecom BV, 4 May 2020

Goed werkende plugin en problemen snel en accuraat opgelost.