Wordpress Makelaar Plugin

Wordpress Makelaars plugin Geschikt voor Pyber

WordPress Makelaar plugin

Onze WordPress Makelaar Plugin koppelt met diverse Makelaar CRM systemen. De plugin zorgt ervoor dat het aanbod dat wordt ingevoerd in het CRM systeem, automatisch wordt vertoond op je WordPress website. Je hoeft het aanbod niet in te voeren in je website of statussen bij te werken, onze plugin neemt dit allemaal uit handen.

Pyber CRM.

Objecten tonen op WordPress website.

Woningzoekers klikken steeds vaker door naar de betreffende makelaars website. Op zoek naar meer informatie dan Funda te bieden heeft. 

Maar wat als de woning daar niet te vinden is? Hier komt de WordPress Makelaar plugin van pas.

De plugin synchroniseert automatisch het actuele aanbod op je WordPress site. Zo heb je er geen werk van en is het aanbod op je website altijd actueel.

Vastgoed CRM koppelen met WordPress

Kolibri CRM.

Kolibri heeft Pyber overgenomen. Wil je gebruik gaan maken van het Kolibri CRM? Hier is onze WordPress Makelaar plugin geschikt voor.

Realworks CRM.

Realworks was het eerste online CRM in Nederland. Je koppelt eenvoudig met de Realworks API met behulp van onze Makelaar plugin.

Eyemove CRM.

Eyemove is recentelijk overgenomen door OSRE. Wil je gebruik maken van OSRE, Bricr of Eyemove? Onze plugin zorgt ervoor dat jouw aanbod moeiteloos wordt vertoond op je WordPress website.  

Skarabee CRM.

Skarabee is vooral in België een grote speler in de vastgoedwereld. Voor zowel onze Nederlandse- als onze Belgische klanten koppelt de Makelaar plugin moeiteloos met dit CRM.

Vindbaarheid verbeteren

De WordPress Makelaar plugin is onmisbaar voor de makelaar. Niet alleen toont de plugin het actuele aanbod, ook scoort de website beter in zoekmachines zoals Google. Omdat alle objecten op de website staan, worden deze door zoekmachines beter geindexeerd.

SEO Vriendelijk.

Doordat alle data opgeslagen staat op je eigen website, ben je beter vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Bespaart tijd.

De plugin werkt volledig automatisch. Dit bespaart tijd, waardoor je bezig kunt met de dingen die er voor jou toe doen.

Keuze in WordPress thema.

Je hebt volledige vrijheid in het kiezen van een thema. Omdat je beschikt over alle data in de WordPress database, kun je deze weergeven in het thema zoals dat jij wilt.

Verschillende typen aanbod.

De WordPress Makelaar plugin biedt ondersteuning voor verschillende soorten aanbod. Bijvoorbeeld woningen, bedrijfspanden, nieuwbouwprojecten of VGM Units.

XML of API koppeling.

De WordPress Makelaar plugin werkt samen met zowel XML als API koppelingen, afhankelijk van het CRM pakket waar je mee werkt.

Kwaliteit gegarandeerd.

Wij testen de plugin uitvoerig aan de hand van meer dan 500 automatische tests. Dat vinden we belangrijk, want meer dan 500 makelaars vertrouwen op onze plugin.

Features van de Makelaar plugin

Thema API

De WordPress makelaar plugin die koppelt met Pyber stelt jou in staat om alle data zo weer te geven als jij wilt. Alle specificaties van woningen (en BOG) binnen het Pyber CRM worden opgeslagen in de WordPress database en zijn dus beschikbaar. 

Toon woningen optimaal op smartphones en tablets of toon de nieuwste woningen in een slider. Alles is mogelijk!

Pyber XML

De plugin die koppelt met Pyber maakt gebruik van de XML-functies van zowel Pyber als WordPress. Hierdoor wordt automatisch het aanbod woningen vanuit Pyber gesynchroniseerd naar WordPress en beschik je dus altijd over een actueel aanbod. 

Geen extra werk, geen extra wijzigingen en alles gaat vanzelf.

Dynamische zoeken en filteren

De makelaar plugin voor WordPress werkt met dynamische zoekvelden en filters. 

Aanbod wordt real-time gesynchroniseerd met de waardes binnen een zoekformulier. Is er geen aanbod (meer) in een specifieke stad, wijk of straat? Dan verdwijnt deze uit het filter. Dit resulteert in een betere ervaring voor jouw bezoekers!

Mapbox, Google Maps en Streetview

De Makelaars plugin voor WordPress beschikt over de nieuwste Google Maps API & Mapbox. 

Geef kaarten weer met het aanbod uit een provincie, stad of wijk. Gerelateerd aanbod op loopafstand of Street View mogelijkheid bij woningen. Zet jezelf op de kaart!

Uitgelichte functies van de Wordpress Makelaar plugin

Zoeken naar woningen.

Woningzoekenden hebben vaak een speciale wens of eis als het gaat om een geschikte woning. 

Men wil bijvoorbeeld een appartement met of juist zónder lift. Minimaal 100m² en drie slaapkamers. 

Zoeken in het actuele aanbod met de juiste variabelen is dus van groot belang. En dat kan!

Zoeken via filters of via een kaart.

De makelaar plugin is zo ontwkkeld dat je zelf eenvoudig en intuitief zoekvelden en filters kunt opzetten. Denk hierbij aan woonplaats, type woning, woonoppervlak, een minimale- en maximale prijs, etc..

De opties die zichtbaar zijn binnen jouw formulier of fitler, zijn eenvoudig aan te passen én worden real-time verwerkt. Hierdoor zijn er enkel zoekopties mogelijk die binnen het aanbod resultaat opleveren. 

Jouw bezoeker vindt dus altijd wat hij of zij zoekt!

\

Automatisch het juiste aanbod.

Het beheren van honderden woningen op meerdere websites is een tijdrovende klus. Als daar ook nog een eigen website bij komt, is dat vaak het ondergeschoven kindje.

Dankzij de WordPress Makelaar plugin heb je altijd een actueel aanbod op je makelaarswebsite staan.

Alle objecten kunnen volledig in de huisstijl van de website geplaatst worden. Een unieke mogelijkheid voor makelaars om zich te onderscheiden. 

\

Up-to-date plugin.

Zijn er nieuwe functies die geïmplementeerd kunnen worden, bijvoorbeeld 360 graden foto's of videos? Wij verwerken dit in de plugin en zorgen dat de plugin geüpdatet kan worden. 

Net als andere WordPress plugins kun je eenvoudig de WordPress Makelaar plugin updaten binnen je WordPress beheeromgeving. 

WordPress Onderhoud

Technische informatie over de WordPress Makelaar plugin

WordPress Custom Post type

De WordPress Makelaars plugin maakt gebruik van WordPress Custom Post Type mogelijkheid en theming API. Hierdoor heeft men volledig inzicht in het aanbod op de WordPress site.

Door de Theming API kan men eenvoudig alle benodigde informatie tonen op de website. Google Maps, Responsive thema's, huur- en koopwoningen. Alles is mogelijk!

Caption komt hier

Tussendoor Makelaar plugin documentatie

Benieuwd naar alle mogelijkheden van de plugin? Download dan onze PDF met meer informatie. Hier vind je alle specificaties, functionaliteiten en voorbeelden.

Voor de integratie van de plugin kun je onze uitgebreide documentatie raadplegen. In onze Makelaar handleidingen worden de mogelijkheden en de instellingen uitgebreid beschreven. 

Caption komt hier

WordPress Makelaar plugin bestellen?

Overtuigd van onze WordPress Makelaar plugin? Bekijk de CRM pakketten die wij ondersteunen, neem contact op voor advies of stel je eigen inbouw offerte samen. 

Contact opnemen
Processing ...

Veel gestelde vragen over de WordPress makelaar plugin

Vragen over de makelaars plugin voor WordPress

Kan ik een demo aanvragen?
Werkt de makelaars plugin ook met WPML?
Werkt de plugin met mijn Makelaars thema?
Werkt de plugin met mijn page builder?

Beoordelingen over onze WordPress makelaar plugin

(5 / 5)

Constantijn, 20 December 2023

Snelle en persoonlijke service!

PrivateWealthSupport BV, 7 March 2023

Zeer positieve ervaringen. De medewerkers zijn flexibel en denken mee in creatieve oplossingen.

Donorbrain, 15 September 2022

Super! Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Fontein Makelaardij, 13 September 2022

positieve en snelle respons op een aanpassingsverzoek aan de website